Zelenszkij: Mindent visszaveszünk Oroszországtól

2022. május 29. 08:01

Az ukrán elnök hangsúlyozta: szövetségeseik készek mindent megadni annak érdekében, hogy Ukrajna mielőbb felszabaduljon.

2022. május 29. 08:01
null

Éjszakai videóüzenetében Volodomir Zelenszkij ukrán elnök ezúttal úgy fogalmazott,

– idézte a CNN-t a 24.hu.

Sok múlik a szövetségesek fegyverszállítmányain

Az ukrán elnök a CNN szemléje szerint azt mondta, „mindent visszaveszünk Oroszországtól, ez elengedhetetlen”. Kiemelte, hogy sok múlik a szövetségeseik fegyverszállítmányain, amelyek segítségével döntő csapásokat lesznek képesek mérni a megszállókra. Ezek beérkezése ügyében pedig optimista, mert azt látja, „Ukrajna szövetségesei készek mindent megadni annak érdekében, hogy az ország felszabaduljon” – derült ki a cikkből.

Az ukrán elnök megemlítette még a szombati mikolajivi bombázást is, ahol az oroszok rakétája egy óvodától 20 méterre csapódott be, egy ember halálát okozva. Zelenszkij szerint „az oroszok újabb barbár tettre szánták el magukat és nem véletlenül vették célba az óvodát”.

Nehéz helyzetben vannak az ukránok Donbasz, Szeverodonyeck és Liszicsanszk térségében

Az ukrán elnök végül azokat a híreket is megerősítette, hogy a védők jelen pillanatban a Donbászban, Szeverodonyeck és Liszicsanszk térségében vannak a legnehezebb helyzetben – írta a 24.hu.

Nyitókép: MTI/AP/Ukrán elnöki sajtószolgálat

Összesen 257 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lbs0420
2022. május 31. 02:42
Ez az idióta tényleg hozza magát! Mármint hogy komikus színész!
Vakfolt
2022. május 30. 05:45
"Ukrajna felszabadításának pillanatához minden perccel egyre közelebb kerülünk" Bizony bizony, hamarosan elesik az egész a Dnyeperig, jól látod. Az oroszok rájöttek, hogy jé ez berreg. Ha volt is olyan szándékuk, hogy ott megállnak, mostanra azt gondolom, hogy már az egész országot vinni fogják.
fejedlm
2022. május 29. 20:20
Hosszú sorokban állnak az emberek az orosz SIM kártyákért. +7-es prefix. Nem úgy tűnik, hogy arra számítanak hamarosan újra +380 lesz a számuk. Megkapták, kapják az orosz állampolgárságot, nyugdíjasok az orosz nyugdíjat. Internet szolgáltatásuk orosz. A rendszámokat hamarosan cserélik oroszra. Mit vesznek vissza?
Lajos75
2022. május 29. 19:08
Ennek az ukrán bandának vesznie kell.Még a sajátjaik élete sem számít nekik,pokolra velük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!