Ukrán közlés: rohamozzák az ukrán állásokat a Donyec-medencében

2022. május 26. 22:53

A harc elérte a maximális intenzitását az ukrán védelmiminiszter-helyettes szerint.

2022. május 26. 22:53
null

Anna Maljar ukrán védelmiminiszter-helyettes szerint az orosz erők jelenleg a Donyec-medencében több irányban egyszerre rohamozzák az ukrán állásokat. Szavai szerint a helyzet további súlyosbodásának jelei mutatkoznak – számolt be az Index.

„Az ellenség minden erejét és eszközét bevetette, hogy területeket foglaljon el és bekerítse csapatainkat. A harc elérte maximális intenzitását. Az ellenség egyszerre több irányban rohamozza csapataink állásait.

Meg kell értenünk, hogy ez egy háború, és sajnos elkerülhetetlenek a veszteségek” – fogalmazott közösségi oldalán a miniszterhelyettes.

Nyitókép illusztrácó. Fotó: ALI ATMACA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gintonic68
2022. május 27. 10:59
"Anna Maljar ukrán védelmiminiszter-helyettes szerint az orosz erők jelenleg a Donyec-medencében több irányban egyszerre rohamozzák az ukrán állásokat." Anna, irány a front, szükség van minden ukránra! Az ukrán oligarchák hogyan és honnan segítik a győzelmet???....
Dunhill67
2022. május 27. 08:58
„Az ellenség minden erejét és eszközét bevetette,".....erre azért ne vegyél mérget.....van még ott ahonnan ez jött
Mandolini
2022. május 27. 08:27
Ukrajnának volt már oroszbarát elnöke, volt már amerika barát elnöke. Azt kívánom az ukrán népnek, hogy egyszer legyen egy ukránbarát elnöke!!! Olyan még nem volt sajnos.
vip era
2022. május 27. 07:56
Ejrópa segíts! Júeszéj segíts!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!