Megszűnik az Új Világ Néppárt

2022. május 19. 21:56

A párt csütörtöki közgyűlésén született erről döntés.

2022. május 19. 21:56
null

„Az Új Világ Néppárt 2022. május 19-én megtartotta éves közgyűlését, amelyen elfogadta az előző év pénzügyi beszámolóját. Értékelte az országgyűlési választások nyomán kialakult helyzetet, és elfogadta a párt jogutód nélküli feloszlatásáról szóló elnöki előterjesztést” – közölte a párt közösségi oldalán.

Mint ismert, a pártot 2020 októberében alapította Pálinkás József, Ábrahám Júlia, Lantos Gabriella, Fekete László és Stelli-Kis Sándor. A párt elnöke Pálinkás József volt, aki 2021-ben elindult az előválasztáson, mint miniszterelnök-jelölt, de nem sikerült a hozzá szükséges 20 ezer aláírást összegyűjtenie. A párt 19 akkori jelöltjéből viszont 17 összegyűjtötte az egyéni induláshoz szükséges 400 aláírást.

Nem volt hiteles az ellenzéki összefogás – Pálinkás József a választásról
A választási eredmény egyik fő oka, hogy a választók azt érzékelték, a biztonság és a megélhetés tekintetében jobban bízhatnak a regnáló kormányban, mint abban a jövőképben, amit az ellenzék felvázolt – mondta a Mandinernek Pálinkás József, az Új Világ Néppárt elnöke. Bővebben...

Nyitóképen Pálinkás József, az Új Világ Néppárt egykori elnöke. Fotó: MTI / Kovács Tamás

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rókatündér
2022. május 20. 18:57
A libsibolsi ezt minfig mesterien csinálták, urald a jultúrát es a tudományos életet. 19. szazad ota művelik es nagy rutinjuk van benne.
Horst_Tappert
2022. május 20. 09:58
Megszűnik a párt? Miért, létrejött? Mint a viccben, amikor a vak meg a süket muzsikus zenélnek a lakodalomban. Azt kérdezi a vak: - Figyi, már táncolnak? Mire a süket: - Miért, már játszunk?
Halder
2022. május 20. 09:32
Nincs rosszabb az árulónál. Az ellenzéki moslék borzalmasabbnál borzalmasabb figuráinál is rosszabb. megvetendő. Fideszes volt és legmagasabb tisztségeket töltött ott be majd sértődött ember lett. Csak megvetést érdemel.
józan paraszti ész
2022. május 20. 09:22
Volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!