Nincs megállapodás az olajembargóról, bár von der Leyen lát előrelépéseket

2022. május 09. 19:12

Ursula von der Leyent Orbán Viktor miniszterelnök fogadta a Karmelitában. Az egyeztetésről az EB elnöke a Twitteren-oldalán számolt be.

2022. május 09. 19:12
null

Cikkünk frissül.

Nemrégiben Ursula von der Leyen arról adott tájékoztatást a Twitter-oldalán, hogy

„Az Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott hétfő esti megbeszélés segített tisztázni a szankciókkal és az energiabiztonsággal kapcsolatos kérdéseket.

Videokonferenciát fogok összehívni a regionális szereplőkkel az olajinfrastruktúrával kapcsolatos regionális együttműködés megerősítése érdekében.”

Orbán Viktor a Karmelitában fogadta Ursula von der Leyent

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Magyarországra látogatott hétfőn az Európai Bizottság elnöke, akit a magyar miniszterelnök fogadott a Karmelitában.

Ursula von der Leyen az európai biztonságról és az energiaellátásról egyeztet Orbán Viktor kormányfővel.

Az MTI által közreadott fotók alapján a tárgyaláson jelen volt még a miniszterelnök mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Bóka János, a miniszterelnök európai uniós kérdésekért felelős államtitkára is.

A tárgyalás további részleteiről portálunk folyamatosan beszámol majd.

Nyitóképen Orbán Viktor miniszterelnök és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke munkavacsora keretében tárgyal a Karmelita kolostorban. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 497 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mara57
2022. május 10. 11:32
Tehát ursula szerint "van előrelépés"...akkor kapott vacsorát,megfürödhetett és kimosta a szennyest Villámlátogatás......villámsemmi.....az eszébe sem jut ,hogy elkésett egyezkedni Mit fog mondani a gazdinak?.......akkor a következő látogató felkészül......jajj csak nehogy máshová menjen elmeállapotban megfelelően
Vakfolt
2022. május 10. 09:30
Nézd az arckifejezéseket. A hülye picsa azt se tudja hány óra.
Magnólia
2022. május 10. 06:45
A vak ember a fehér bot után egy vakvezető kutyával is előrelépést érez. Ez a nő nagyon kezd hasonlítani a Sztálinhoz, remélem halálakor nem kell nyilvánosan zokogni, mint 1953-ban.
Fila2020
2022. május 10. 06:43
A vétó joga pontosan az alapvető kérdésekben a lefontosabb, erre találták ki, ami garanciát ad a kisebb, érdekeit nehezebben érvényesíteni tudó tagállamoknak. Itt rég nem arról van szó, hogy az Orbán lop, vagy nem, hanem arról, hogy kiszolgáltatott, tönkre tett ország leszünk, vagy sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!