Magyarországra jön Ursula von der Leyen

2022. május 09. 16:24

Az Európai Bizottság elnöke hétfő délután érkezik hazánkba, az európai biztonságról és az energiaellátásról fog egyeztetni Orbán Viktorral.

2022. május 09. 16:24
null

Ursula von der Leyen hétfő délután Magyarországra jön, hogy Orbán Viktorral találkozzon – jelentette be az Európai Bizottság elnökének szóvivője. Eric Mammer szerint az európai biztonságról és az energiaellátásról fog egyeztetni a két fél. 

Kapcsolódó

Von der Leyen az EU-ról: Az egyhangú döntéshozatal már nem működik a kulcsfontosságú területeken

A Bizottság elnöke támogatja azokat, akik „az EU reformjai mellett vannak, annak jobb működése érdekében”. Bővebben...

Nyitókép: Kenzo Tribouillard / POOL / AFP

 

Összesen 317 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cyklon
2022. május 09. 19:55
Rántás fékezni nem volt jó, hát elnök lett belőle,Inkább utazna seprűn.
néhai Ch.Pilot
2022. május 09. 19:26
Szóval egy rasszista (ruszofób) náci nő Magyarországra jön.
monuskaroly
2022. május 09. 19:25
Ez a látogatás elég hirtelen jött!!! Még tegnap sem volt róla hír. Ennyire sürgős? Ennyire gyorsan kell a gazdiknak megfeleni Ursula? De kár hogy nem a csótány, vagy valamelyik seggevége a miniszterelnök, őket távvezérlettel lehetne szopatni. Viktor meg letérdelteti a vén kurvát és dolgavégezetlenül hazaküldi!
bagira
2022. május 09. 19:16
Magyarország az oroszokkal nem háborúzik , így az embargóhoz semmi közünk . Ha az embargót elfogadjuk Brüsszel-Ursula a magyarokat háborúba berántja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!