Létrehozzuk a civilek pártját

2022. május 16. 06:14

Egy valódi politikai alternatívát szeretnénk kínálni.

2022. május 16. 06:14
null
Márki-Zay Péter

„Létrehozzuk a civilek pártját.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom, és az általa képviselt civilek nagyon sok hátrányt szenvedtek a választások során az ellenzéki együttműködésben amiatt, hogy az érdekeiket nem tudtuk egy párton keresztül érvényesíteni. Épp ezért mondjuk most azt: legyen a civileknek egy pártja!

Egy valódi politikai alternatívát szeretnénk kínálni. Egy olyan jobbközép irányultságú néppártot építünk, amelyben ott vannak a konzervatívok, a keresztények, a zöldek és a liberálisok is.

Örülünk, ha sok szakember és tapasztalt politikus mellénk áll, de azt is szeretnénk, ha ez a párt a fiatalokra épülne.

A pártalapítással kapcsolatos kérdésekre a Mindenki Magyarországa Mozgalom május végi tisztújításán tudunk pontot tenni.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. május 17. 00:48
,, civilek pártja,, Torockai ikerpártja , 2026 választásra összenőnek . Ismét osztódnak többen nem lesznek.
youngboy
2022. május 16. 22:37
Biztos siker. Mint a miniszterelnöki jelölség volt.
Jacques Foche
2022. május 16. 22:22
A híresen jobboldali zöldek mellett valakinek képviselni kéne még a fegyveres erők civiljeit is. Külön-külön. Bevallom, Péter, én rád gondoltam, másra nem bíznám ezt a feladatot.
csulak
2022. május 16. 19:18
SOHA TOBBE BALOLDALT ! Kukaba mehetsz MAkiZaj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!