Kadirov: Zelenszkij rémálma lassan valósággá válik

2022. május 29. 16:05

A csecsen hadúr szerint „a méltó küzdelem helyett a nacionalisták inkább sietve civil ruhába öltöznek, és elrohannak az ütközőzónából”.

2022. május 29. 16:05
null

A csecsen hadúr ismét közösségi oldalán jelentkezett be és kommentálta az Ukrajnában zajló háborút. „Zelenszkij rémálma lassan valóssággá válik” – írta Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram-csatornáján.

„Nem telik el nap anélkül, hogy ne érkeznének jó hírek a frontvonalról” – kezdte a bejegyzést Kadirov, akit segédje Apti Alaudinov tájékoztatott az ukrán frontról. 

A Kadirovnak küldött jelentéséből kiderült, hogy az „Ahmat” különleges egység harcosai az LNR Népi Milícia második hadtestével együtt „tisztító-műveletet” folytatnak Szeverodonyeck utcáin. Jelenleg a harcosok egyre mélyebbre hatolnak a városba. Az ellenségnek eszébe sem jut, hogy tartsa a pozícióit. „Minden jel szerint Bandera csatlósai felismerték, hogy az ilyen kísérletek értelmetlenek” – írja a csecsen vezető.

 A csecsen hadúr szerint, „A méltó küzdelem helyett

Ezt az információt olyan helyi lakosok bocsátották rendelkezésünkre, akik már többször is tanúi voltak ilyen trükköknek”.

„Senki sem marad büntetlenül”

Majd hozzátette: „Talán a szökevények úgy gondolják, hogy sikerült elkerülniük a büntetést, és valószínűleg bizonyos mértékig bátrabbak lettek. Sietek eloszlatni a tévhitét. Egyetlen Bandera-söpredék sem marad büntetlenül, és elég időnk és erőforrásunk van arra, hogy elkapjuk őket”.

„A Luganszki Népköztársaságot a szövetséges csapatok erőfeszítéseinek köszönhetően terv szerint szabadítják ki a bűnös kijevi rezsim béklyóiból. Zelenszkij rémálma lassan valósággá válik, és nincs messze a nap, amikor az orosz csapatok nagy pontosságú rakétákkal kopogtatnak az ajtaján” – zárta sorait a csecsen vezető.

Nyitókép: Facebook

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. május 30. 08:11
Brüsszel gyilkos náci vezetőire kellene egy igen pontos rakéta, akik falhoz csapták Európát a mocskos rohadt gyilkos USA érdekért! Európa gyilkos náci csürhe!
Trombitás Keresztély
2022. május 30. 00:36
Tehát akkor akik elmenekülnek a küzdelem elől, azokat is meg kell büntetnie ennek a hormonzavaros Rumcájsznak? Aki ennek a vérszomjas elmebetegnek a benyögéseit itt lájkolja, az maga is elmebeteg!
Kegyes urunk Karolus
2022. május 29. 21:13
Z Szerintem Zeli is jobban teszi, ha az élete további részében gyakran néz a háta mögé.
remi
2022. május 29. 20:30
Annak túl sok jelentősége nincs, hogy kadirov mit dumál. A valós hadi helyzetről meg nincs megbízható infónk. Szeverodonyecknél a friss puccsrán (be)jelentések szerint "bonyolult helyzet" és "dinamikus mozgások" van, ami ugyan bármit jelenthet de nekem a rugalmas elszakadás ugrott be elsőre. Amúgy a 444 és a zindex napi hírfolyamát elnézve továbbra is az a narratíva, hogy a puccsránok ezt a háborút már rég megnyerték, hamarosan megérkeznek a csodafegyverek és indul a hatalmas ellentámadás. Ja, és ha jól számoltam putyinnak eddig 5-féle rákja van a Parkinson és egyebek mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!