Kadirov: A nacionalistáknak nem kegyelmezünk!

2022. május 07. 10:40

„Az ukránok zászlóaljparancsnoka és századparancsnoka is egyirányú jegyet kapott” – utalt Kadirov a tisztek halálára.

2022. május 07. 10:40
null

Ramzan Kadirov, csecsen hadúr a Telegram oldalán jelentkezett be.

A csecsen vezető kifejtette, hogy „az ukránok ellentámadást próbáltak meg végrehajtani Voevodovka falu környékén. A nacionalisták meg akarták lepni a katonáinkat. Az értelmetlen támadásuk célja feltehetően az volt, hogy visszaszerezzék az elvesztett lőállásaikat. »A legkiválóbb elmék által kitervelt ellentámadás« csúnyán elbukott” – ironizált Kadirov.

„Az ellenség mind emberélet, mind a speciális felszerelések tekintetében jelentős veszteségeket szenvedett. Az ukrán nácik, akik a véletlen folytán túlélték a támadást, szokásukhoz híven elmenekültek” – írta. 

„Az egyik támadót elfogtuk, a harcosainkkal folytatott rövid beszélgetés után a hadifogoly értékes információkat árult el az ellenség vezetésének állásairól, amelyeket a megszerzett információk alapján katonáink nem sokkal ezután sikeresen megsemmisítettek. Az ukránok zászlóaljparancsnoka és századparancsnoka is egyirányú jegyet kapott” – utalt Kadirov a tisztek halálára.

Ezután hozzátette, hogy „a srácok az újabb győzelem után sem maradtak értékes fegyverek és speciális katonai felszerelések nélkül”.

„Az orosz csapatok lépésről lépésre vetnek véget a banderisták és az egyéb szemét uralmának. Nem kegyelmezünk a nacionalistáknak azok után a szörnyűségek után, amelyeket elkövettek!” – zárta posztját Kadirov.

Nyitókép:AFP

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. május 08. 07:47
https://makronom.mandiner.hu/cikk/20220506_neonaci_katonaval_jelent_meg_ukran_elnok_felhaborodtak_gorog_parlamentben
tjunior
2022. május 08. 06:40
A TikTok sereg főinfluenszere megint megszólalt. Közösségi médiában nagyon aktívak a csecsenek, rengeteg videó van arról ahogy éppen kőkemény pózban lövik a semmit aztán ezt jól megünneplik :). És ennek a tetejében itt ez a Gucci pulcsis szájhős komplexusos törpe.
Innogreen23
2022. május 08. 05:19
Ukrajnában nincs háború speciális művelet van folyamatban. Háború azon belül pedig hadifogoly, akinek vannak jogai akkor lesz, ha háború lesz. Hadüzenet, stb stb. Addig ezek fegyveres bűnözők által csoportosan elkövetett stb. Amúgy egyik libsi görény sem visítozott hogy az amik mit műveltek, az elfogott fegyveres bűnözőkkel Afganisztánban. Ahol ugye szintén elfelejtettek hadüzenetet küldenj. Mer az jó volt. Erre meg aszonta Gyuribá, hogy ez nem jó. Na akkor kezdődik a Genfi jogok c műsorszám. Libsikéim tudja vki Oszama védőügyvédjének a nevét, a tárgyalásán? Nekem kiment az eszemből. Visítsatok csak. Imádom hallgatni. Kadirov egy elmeháborodott, ezt tudjuk, de jól nyomja.
Ted NER-Killer
2022. május 07. 17:06
@Highlander07 A Mandiner szerkesztői érzik az idők szelét: Ukrajna győzelmét! Röviden: A Mandiner szerkesztői előre mennek, nem hátra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!