Jakab: Az egyetlenegy eredmény, amit fel tudok mutatni, hogy még mindig létezik Jobbik!

2022. május 08. 13:26

A Jobbik újraválasztott elnöke a szavazás előtt fontos kérdéseket feszegetett a párt létével kapcsolatban.

2022. május 08. 13:26
null

Ahogy arról szombaton a Mandiner is beszámolt, a Jobbik megtartotta tisztújító kongresszusát, ahol ismét Jakab Pétert választották meg a párt elnökének.

Jakab ezt követően a közösségi oldalán megosztotta az eseményen elhangzott, a szavazást megelőző beszédét, amelynek a legelején emlékeztette a hallgatóságot, hogy

Ezt követően azt a kérdést tette fel a jelenlévőknek: „kérdés, azon a napon, 2020, január 25-én, jó döntést hoztatok-e”

Jakab emlékeztetett arra, hogy a megválasztását követő hónapokban megtisztították a Jobbikot „azoktól a belső bomlasztóktól, akik ma már a Fidesszel játszanak össze”. Majd azzal folytatta, hogy ezután el kezdték felkészíteni a pártot az összefogásra, mert bárhol jártak is az országban, mindig megkapták,

„a Jóisten szerelmére fogjatok már össze!”

Ez megtörtént, összefogtak. „Ez az önkormányzati választáson működött. Négymillió magyarnak lett ellenzéki polgármestere” – tette hozzá.

„Az előválasztáson elvéreztem”

„Bízunk benne, hogy ez a vezetésemmel jól sikerül. Aztán az előválasztáson elvéreztem” – szögezte le az újonnan megválasztott pártelnök. Magyarázatként többek között azt hozta fel, hogy az „előválasztás torzított volt” és ahol a Jobbik erősebb, ott jóformán nem is lehetett szavazni.

Jakab kitért az országgyűlési választásra is , ahol véleménye szerint „beleadtak apait-anyait”, „soha ennyit nem dolgoztak még a választási győzelemért, mint most”, de mint ismert egy egyéni mandátumot sem tudtak megszerezni. Az ellenzéki párt elnöke ezt is megmagyarázta: „a választók rájuk a legnehezebb vidéki, fideszes városokat bízták, amit ők vállaltak”.

Nem érték el a kormányváltást

Ezután ismét kérdéssel fordult a küldöttek felé:

Biztos, hogy én vagyok a megoldás ennek a pártnak a számára!? Hát nem nyertetek velem semmit!”

– hangsúlyozta Jakab, majd hozzátette, hogy ugyanakkor a „12 éves népnyúzásnak” nem tudtak véget vetni. „Az eszközt, a Jobbikot megmentették, de a célt, a kormányváltást nem érték el.”

Nem hagyja magára a pártot

Jakab azt is leszögezte: „nem lesz Vona Gábor, aki elhagyta a Jobbikot. Nem lesz Toroczkai, aki szétszakította a Jobbikot. S nem lesz Schneieder sem, aki ma már a Fidesznek elemzi a pártot.” 

Jakab Péter jelölti beszédét alább hallgathatja meg:

Nyitókép: Képernyőfotó
 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2022. május 09. 09:20
Igen ki kell lepni , ez mar turhetetlen imit csinalnak velunk EU ba el a benes dekretum , ferfi szulhet , egyunk csotanyt , lakjunk 18 fokba . Na ezzel az idiota nyugati agymosott hitvany nem lehet egyutt elno . ELEG VOLT
Vakfolt
2022. május 08. 20:41
"Jakab: Az egyetlenegy eredmény, amit fel tudok mutatni, hogy még mindig létezik Jobbik!" Nagy az Isten állatkertje, és alacsony volt a léc.
Apik
2022. május 08. 19:18
Rongy ember! Es meg aljas is!
Gèbi
2022. május 08. 18:14
"Jakab azt is leszögezte: „nem lesz Vona Gábor, aki elhagyta a Jobbikot. Nem lesz Toroczkai, aki szétszakította a Jobbikot. S nem lesz Schneieder sem, aki ma már a Fidesznek elemzi a pártot.” Mindenki hülye, csak ő egy helikopter.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!