Huth Gergely a Pesti TV-ről: Lesz folytatás

2022. május 31. 20:53

A Pesti TV több műsorával és munkatársával a Hír TV-n találkozhatnak majd a nézők.

2022. május 31. 20:53
null

Örömmel újságolhatom el, hogy sikerült jó megállapodást kötni a folytatásról Vaszily Miklóssal és Kovács Gergellyel, a Pesti TV tulajdonosi körének képviselőivel” – közölte Huth Gergely a PestiSrácok.hu főszerkesztője és a Pesti TV programigazgatója a Médiapiac érdeklődésére.

Huth kifejtette, a koncepció szerint

mindkét szerkesztőség munkatársai tovább dolgozhatnak, hiszen egy új kiadó kezében integráltan működhet tovább a PestiSrácok.hu és a Pesti TV csapata. 

„A Pesti TV számos kedvelt arcával és műsorával a Hír TV-n találkozhatnak majd a nézők”

„A PestiSrácok megszokott tartalmait egy új, a pesti.tv címen elérhető videóoldal egészíti majd ki, miközben a Pesti TV számos kedvelt arcával és műsorával a Hír TV-n találkozhatnak majd a nézők” – fogalmazott a programigazgató.

Hozzátette, „a jövőben csakúgy, mint az elmúlt évtizedekben szoros együttműködésre törekszünk a Hír TV-vel és a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) munkatársaival, így újra lesz átjárás a különböző nemzeti patrióta értékeket valló műhelyek között”.

Huth nyilatkozatából kiderült, hogy az átalakulás részeként a PestiSrácok jogait birtokló Insider Media Lapkiadó Kft. és a szerkesztőség működtetésével foglalkozó Gerilla Press Lapkiadó Kft. helyét egy új vállalkozás veszi át, amely a tervek szerint a Pesti TV-t ma is felügyelő tulajdonosi kör kezébe kerül.

Nyitókép: Pesti TV Facebook-oldala

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. július 05. 17:35
HugyGeri,ennyi volt..:)
syphax
2022. június 02. 10:10
"...A Pesti TV több műsorával és munkatársával a Hír TV-n találkozhatnak majd a nézők." Stemély szerint kikkel? AZÉRT KÉRDEZEM, MERT NAGYON KELLENEK(!!!) A PESTI TV FIATAL ERŐI ÉS MUNKATÁRSAI SZEMLÉLETE A MAGYAR KÖZMÉDIA SZELLEMISÉGÉBEN!!!
syphax
2022. június 01. 12:03
KELLENEK AZOK A TARTALMAK, AMIKET A PESTI TV SUGÁROZ ÉS AD! NAGYON KELLENEK!!! ÉS AZOK A NAGYON TEHETSÉGES FIATAL MUNKATÁRSAK IS KELLENEK(!)--NÉLKÜLÖZHETETLENŰL--AKI OTT DOLGOZNAK. TEVÉKENYSÉGÜK TÖBB, MINT NAGYON FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CirmoS
2022. június 01. 10:29
A hír tv-re nagyon ráfér a változás, mert jelenleg katasztrófa! Nagyon gyengécske! Egyébként szerintem ez a legjobb megoldás. Átmenni a hír tv-re és kész. Hát libsikéim megint megszívtátok, de ez már egészen megszokott! És így van jól! :-)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!