Elkezdődött a harmadik világháború – jelentették be az orosz állami televízióban

2022. május 31. 19:36

Az orosz állami tévé bemondója szerint már nem csak Ukrajnát, hanem az egész NATO-t demilitarizálni kell.

2022. május 31. 19:36
null

Olga Skabejeva a Rosszija–1 televízióban futó showműsorában azt mondta, Oroszország olyan helyzettel néz szembe, amikor a NATO-t kell „demilitarizálnia”.

A bemondó elmondta: „Talán eljött az idő, hogy beismerjük: Oroszország »különleges hadművelete« véget ért, elkezdődött a harmadik világháború. Abban az értelemben, hogy egy valódi háború kezdődött. Mi több, ez a harmadik világháború”.

Kénytelenek vagyunk demilitarizálni nemcsak Ukrajnát, hanem az egész NATO-t”

– fogalmazott a televízió bemondója.

 

Nyitókép: AFP

Összesen 398 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
niof78
2022. június 01. 15:40
Nem biztos, hogy a szó klasszikus értelmében kell itt háborúra gondolni. Gazdaságilag is a földdel egyenlővé lehet tenni egy országot simán. Kinézek akkora taktikai érzéket az Oroszokból, hogy látják mi megy a "fejlett" nyugaton, és ha nem is pontosan a jelenlegit, de valami hasonló forgatókönyvet nyilván előre lejátszottak, számítottak a többiek lépéseire. Szerintem így is lehet érteni a világháborút. Pláne, ha hozzácsapjuk a BRICS szövetséget, meg még azokat, akik csak jelezték egyelőre, hogy csatlakoznának hozzá. Komoly ellenfél lehet, minden szempontból.
Ólat a trolloknak
2022. június 01. 11:18
tudjuk sajnos.
pipa89
2022. június 01. 10:37
Ne fessük az ördögöt a falra, úgyis közöttünk jár-kel, dolgozik! Szeretném, ha nyakon tudnánk fogni, és csápjaival együtt ki tudnánk tépni a társadalomból a fegyveres-hitelbankos, tömegek halálából világhatalomat építő galerivel egyetemben. Halál a háborúra! Minden háborúra! Minden szaros fegyverre! Legyen már vége, mielőtt kirobban!
istvanpeter
2022. június 01. 09:53
Drága Jóisten add vissza az eszüket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!