Elstartolt a Szent István Könyvhét!

2022. május 17. 16:58

A rendezvényen Csókay András, Bogár László és Barsi Balázs is dedikálja majd új és nemrégiben megjelent könyveit.

2022. május 17. 16:58
null

A XXIX. Szent István Könyvhetet Erdő Péter bíboros, prímás nyitotta meg május 16-án hétfőn, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Szent II. János Pál pápa dísztermében. A rendezvény egészen május 21-ig (vagyis e hét szombatig) tart.

A Szent István Könyvhét hosszú ideje a magyar keresztény könyvkiadók legrangosabb és legnagyobb hazai seregszemléje. A szervezők fő célja, hogy az országszerte működő keresztény könyvkiadók, illetve a szellemi műhelyeikből kikerült művek évente egyszer a nagy nyilvánosság előtt is bemutatásra kerüljenek, átfogó képet adva az olvasóknak a keresztény könyvkiadás aktuális helyzetéről.

Az eseményen számos író, lelki író és neves egyházi személyiség is részt vesz,

idén Csókay András világhírű idegsebésszel, Bogár László közgazdásszal, valamint Barsi Balázs Széchenyi-díjas ferences szerzetes tanárral is találkozhatnak az érdeklődők.

Balázs atya szerdán 17–18 óra között, Dr. Csókay András pedig csütörtökön 17–18 között várja a könyvbarátokat a Szent Gellért Kiadó standjánál.

A részletes programot (például a könyvbemutatók pontos helyét és idejét) itt, a további dedikálások időpontjait pedig itt lehet megtekinteni.

(Nyitókép: a XXIX. Szent István Könyvhét hivatalos logója)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!