Pusztító csapást mértek az oroszok Szeverodonyeck városára

2022. május 29. 21:41

„Szeverodonyeck elfoglalása a megszálló kontingensek fő célja” – fogalmazott az ukrán elnök.

2022. május 29. 21:41
null

Az orosz bombázás megsemmisítette az ukrajnai Szeverodonyeck város teljes kritikus infrastruktúráját – közölte vasárnap Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, aki a város elfoglalását Oroszország jelenlegi fő céljának nevezte.

Hatalmas offenzíva

Oroszország ugyanis átütő  támadást folytat annak érdekében, hogy teljesen ellenőrzése alá vonja Luhanszk és Donyeck megyét. Különösen Szeverodonyeck városából számoltak be heves harcokról.

A Szeverodonyeckre mért orosz csapások következtében a város teljes kritikus infrastruktúrája megsemmisült. A város lakásállományának több mint kétharmada megsemmisült – mondta Volodimir Zelenszkij egy televíziós beszédben.

Szeverodonyeck elfoglalása a megszálló kontingensek fő célja”

 – tette hozzá.

Nyitókép:  MTI/Ukrán Elnöki Iroda

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketeöves nirvana
2022. május 30. 07:53
Ha a nyugati hatalmak szerint Magyarország tulnnagy volt a magyaroknak,pedig a háború előtt egy virágzó ország volt, akkor erről a takolmanyrol mit lehet mondani. Még veszélyesek is, mert nem felejtenek és agresszívek
Sany Xepi
2022. május 30. 07:17
Még Darth Vader -ben bízhatnak, ennyi Hollywood után....
bagira
2022. május 30. 01:31
Lehet ,hogy a kalandorokat elrettenti . ,,Halálbüntetést kaphatnak a brit zsoldosok, akiket a Donbasszban fogtak el,, Orosz hírek.
bagira
2022. május 30. 01:26
Magával a győzelmet elhiteti , pofáján nem az látszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!