Gőgös Zoltán: Márki-Zay Péter nem demokrata, csak egy piti bosszúálló

2022. május 06. 17:03

Újabb meghatározó baloldali politikus fogalmazott meg kritikát a hódmezővásárhelyi polgármesterről.

2022. május 06. 17:03
null

Az MSZP-s politikus privát közösségi oldalán számolt be arról, hogy a napokban Hódmezővásárhelyre látogatott, hogy részt vegyen az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon. A bejegyzésből kiderült, hogy a nemrégiben szinte minden alpolgármesteri feladatkörétől megfosztott Kis Andreával jó barátságot ápolnak, ahogy ő fogalmazott, „régi harcostársak és barátok”.

Gőgös a posztban kitért arra is, hogy „nagyon” sajnálja, hogy Kis Andrea már nem tudja ellátni alpolgármesteri munkáját.

Majd azzal folytatta, hogy „Nem tisztem senki felett pálcát törni,

Fenti mondatával pedig vélhetően Márki-Zay Péterre, a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltjére, Hódmezővásárhely polgármesterére utalt, aki a választás után első közgyűlésen az első napirendi pontban kísérletet tett arra, hogy leváltsa Kist, de ehhez nem kapta meg a helyi képviselőktől a szükséges felhatalmazást.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, ezt a tettét a vásárhelyiek sem értették. Továbbá pár nappal a történtek után még Gurmai Zita és az MSZP teljes nőtagozata is kiállt a szocialista politikusnő mellett.

Képernyőfotó: Gőgös Zoltán Facebook-oldala

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2022. május 07. 05:01
Márkit a moslék szavazói választották,a demokrácia ünnepén,az előválasztáson moslékvezérré. Ezt mindenkinek tiszteletben kell tartani.
néhai Ch.Pilot
2022. május 06. 23:22
"Gőgös Zoltán: Márki-Zay Péter nem demokrata, csak egy piti bosszúálló" Ez a cím az ellenzék körében mindenkit megillet. :-D
tetx
2022. május 06. 23:16
Ezt kértétek, ezt kaptátok. Amúgy meg zsák a foltját.
Házam Hazája
2022. május 06. 21:28
Gedeon? Mikor tőtöttek egyet rajtad kívül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!