A vásárhelyiek nem értik, miért csinálta ki Márki-Zay Péter alpolgármesterét

2022. április 28. 20:20

A helyi lakosok a Facebookon adtak hangot megdöbbenésüknek.

2022. április 28. 20:20
null

„Mi a baj vele, végigdolgozta a választási kampányt, és a lakosok ügyeit is jól intézi?!”; „Undorító ami a torony alatt folyik!”; „Kell a hely egy barátnak…”; „Gyöngyösinek nem elég a Penna!?”; „Tarts ki, Kis Andrea!” – ilyen és ehhez hasonló, értetlenkedő kommenteket olvashatunk a vásárhelyiek részéről a közösségi médiában, miután Márki-Zay Péter minden feladatkörét elvonta Kis Andrea alpolgármesternek. A városvezető akciója a jelek szerint a saját szimpatizánsai körében is kiverte a biztosítékot.

A helyi lakosok a Facebookon megdöbbenésüknek adnak hangot, nem értik, mi vezethette Márki-Zayt erre a döntésre. A Promenad24 korábban megírta:

a gigantikus választási bukás után indul a politikai leszámolás és tisztogatás a városházán.

„Működésbe lépett a »szeretet hatalma«, megmutatta az igazi arcát. De nézzék csak, mit szólnak mindehhez a vásárhelyiek!” – írja a Promenád, majd a helyiek kommentjeit ábrázoló képernyőfotókat mutat be. A helyi DK-s képviselő például azt írja:

Péter! Ezzel felrúgod a választási szövetséget, amit az önkormányzati választásokra kötöttünk. Ez politikai öngyilkosság!

Fotó: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alitta
2022. április 29. 20:53
Felfoghatatlan,hogy közel két millió szavazatot kapott ez az ember!Hódmezővásárhelyi lennék vagy fővárosi nagyon szégyelném magam!
rókabácsi
2022. április 29. 15:33
rájöttek a mafla helyiek mekkora genya akit megválasztottak? vagy ez már mzp vég kezdete?
Dezsőke
2022. április 29. 14:09
le kell modatni
lyon
2022. április 29. 09:36
"A vásárhelyiek nem értik, miért csinálta ki Márki-Zay Péter alpolgármesterét" Ki ez az ember tulajdon képpen ? Mikor, hogyan, honnan, milyen érdekből, kik által finanszírozott és milyen céllal van ez az ember még mindig a porondon ? Nagyon átlátszó, kimondottan magyar közösség ellenes megnyilvánulásai vannak. Sajnálom a rendes, normális Vásárhelyi embereket akiknek lassan kinyílik a szemük és mostanra kezdik csak meglátni, hogy mi a valóság ez az arc mögött. Valakiknek javasolni kéne már, "hogy engedjék meg neki", hogy elmondhassa az egész történetet az embereknek az ő saját karrierépítéséről, állampolgárságáról, honnan jött, miért, kiknek a felhatalmazását képviseli, milyen megbízatással stb. Csak hát ügye akkor az egy végső utolsó nagy bukás, megszégyenülés lenne neki. Ez van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!