Kokaint helyeztek Zelenszkij asztalára – hogy lejárassák (videó)

2022. április 29. 18:17

A drog utólag lett odaszerkesztve az íróasztalra.

2022. április 29. 18:17
null

Vírusként terjed az interneten egy felvétel, melyen Volodimir Zelenszkij látható, ahogy éppen Elon Muskkal tárgyal, miközben egy hatalmas adag kokain pihen az asztalán, számítógépe mellett – olvasható a Blikk cikkében.

A lap azt írja: a sokakat megbotránkoztató videó azonban nem más, mint egy meglepően jól kivitelezett átverés. Az eredeti, 2022. március 6-án, megosztott felvételen ugyanis nyoma sem volt kábítószernek,

a fehér port csak jóval később, egy április végén közzétett verzióban pillanthattuk meg.

Azt, hogy a kokain utólag lett odaszerkesztve Zelenszkij asztalára, jól mutatja, hogy az ukrán elnök által korábban feltöltött videóban kiváló minőségű a kép, még az ujjlenyomatok is látszanak az íróasztalon, míg az ismeretlenek által létrehozott verzió kifejezetten homályos – olvasható a cikkben.

 

Fotó: Sergei SUPINSKY / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. április 30. 19:44
Melyik változat jobb? Ha az elkövető orosz diverzáns, vagy ukrán bennfentes?
Autofocus
2022. április 30. 14:45
A fakenews-eik is olyan színvonalúak mint a katonai moráljuk. Nem csodálkozom.
Rivulus
2022. április 30. 12:41
Már Vaclav Havel megmondta,hogy kelet Európát józan fejjel nem lehet túlélni,azóta durvultak a helyzetek.Egyébként a mellékelt képen tényleg látszik a szinészen,hogy be van lőve...
Aron90
2022. április 30. 11:38
Szerintem a szóban forgó kép valóban manipuláció. Mindesetre, ha tippelnem kéne, arra fogadnék, hogy amúgy használ kokaint. Persze ez csak gonosz feltételezés, de sajnos rosszak a tapasztalataim az elit "tisztaságával" kapcsolatban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik