Stummer János: A Jobbik mostani vezetése megérett a leváltásra

2022. április 25. 12:44

A jobbikos politikus szerint bajban van a párt, „veszedelmesen kevesen maradtak”.

2022. április 25. 12:44
null

A Magyar Nemzet birtokába jutott Stummer János elnökjelölti szándéknyilatkozata, amelyben a politikus kifejti, bajban van a Jobbik, a párt politikája megérett a változtatásra,

a mostani vezetés pedig a leváltásra.

A politikus szerint az egykori szélsőjobboldali párt soron következő elnökének „a valóságot kell újra megtalálnia”. Az elnökjelölt azt is kifejtette, hogyan jutottak el a „jobboldali zárókő gondolatától Tóth Csaba támogatásáig”.

„A Jobbik jelenlegi vezetése az április 3-i történelmi vereség után egyszerű üzeneteket küldött felénk: mi mindent jól csináltunk, ebbe a küzdelembe mindenki mindent beleadott, ha csak a Jobbikon múlt volna,

A vereségnek közöttünk nincsen felelőse, azt máshol kell keresni, az eddigi »keresztényszociális néppárti« politikát pedig folytatni kell. Erősek vagyunk, jó az irány. Stabilitás van” – írja elnökjelölti szándéknyilatkozatában Stummer János.

A Jobbikos politikus szerint az igazság ezzel szemben az, hogy bajban vannak. Mint jelezte, a Jobbik politikája megérett a változtatásra, s úgy véli, a mostani pártvezetéssel erre a közvetlen előzmények okán nincs esély.

„Hogy merre tovább? A helyes utat nem kávéházakban, nem budai erkélyeken, nem közvélemény-kutató intézetekben, hanem a

– fejtette ki Stummer.  

Stummer szerint az egykori szélsőjobboldali párt soron következő elnökének a valóságot kell újra megtalálnia. Április 3-án Békés megyei 1. számú országgyűlési egyéni választókerületében Herczeg Tamással szemben vereséget szenvedő politikus azt írta, neki esze ágában sincs beülni a Parlamentbe „a Jobbik elnökének ugyanis most semmi keresnivalója nincs az Országgyűlésben”, mert úgy véli, a valóság nem odabent van. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. április 25. 17:50
Az az ablak a titkos alagút bejárata az Országházhoz?
Papalimapapa
2022. április 25. 17:41
Na, a másik kaliber. Stummer! Szögezzük le, nincs szükség a Jobbikra. Húzzatok a francba! Jakabostul, Kárpát Z-stül, Potocskánéstül. Egy gennyes kis kelés voltatok a közélet seggén. Április 3-án kinyomták ezt a kelést a választók. Elég volt belőletek. Vége!
Ninini
2022. április 25. 16:08
Jól értem? Leváltod a parizeust, de nem ülsz be a parlamentbe? Hát biztosan van ennek értelme.
Akitlosz
2022. április 25. 15:48
A Jobbik párt megérett a megszűnésre. Nincsen társadalmi igény a pártra. A szavazói átpártoltak a Fideszhez és a Mi Hazánkhoz. Ha maradtak még szavazói ők is át fognak pártolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!