Rákos daganathoz hasonlította Putyint a brit védelmi miniszter

2022. április 28. 15:58

Putyin arra törekedhet, hogy „rákos daganatként” beássa magát Ukrajnába – fogalmazott Ben Wallace.

2022. április 28. 15:58
null

Ben Wallace, brit védelmi miniszter szerint „Vlagyimir Putyin orosz elnök arra törekedhet, hogy megszilárdítsa, amit Ukrajnában szerzett,

számolt be a CNN.

„Putyin, miután szinte minden célját elbukta, arra törekedhet, hogy megszilárdítsa, amit kapott, mintegy megerősítse és beássa magát, ahogy 2014-ben tette. Csak egyfajta rákos daganatot növeszt Ukrajnán belül, és nagyon megnehezíti az emberek számára, hogy kimenekítsék őket ezekből a megerősített pozíciókból” – mondta Ben Wallace.

Hozzátette, hogy Putyin mostani nyilatkozataiban látható, hogy szinte kétségbeesetten megpróbálja ezt kiszélesíteni akár

fenyegetésekkel, akár potenciális hamis zászlókkal vagy támadásokkal.

 A cikk szerint, Oroszország február 24-én indított támadása azért jelentett kudarcot Putyin számára, mert az ukrán hadsereg visszatartotta a Kijev felé előrenyomuló megszálló erőket.

Nyitókép: Paul Ellis / AFP

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2022. április 29. 00:05
A brit tudósok elkezdhetnek aggódni, mivel a brit politikusok hamarosan teljesen elhomályosítják a hírnevüket... :)
Bogatir
2022. április 29. 00:00
Hogy van bőr a pofájukon moralizálni ezeknek a tetves briteknek, ami bűnt, mocskot el lehetett követni, ők már mindent elkövettek. Undorító népség a talmudista City vel együtt.
Dicsértessék
2022. április 28. 20:37
Jaj, tudjuk. Mindjárt veszít.
Bájron
2022. április 28. 20:15
Ki ez a takony??????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!