Orbán Viktor: Szabad-e locsolni?

2022. április 18. 17:45

Meglocsolta unokáit a miniszterelnök.

2022. április 18. 17:45
null

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán videóban jelentkezett be húsvét alkalmából. A rövid bejelentkezésben a miniszterelnök húsvéti locsolóverset mond unokáinak.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papamaci1957
2022. április 19. 08:50
No Gulácsi gyerek! Most mondhatod, hogy a család az család.
Istók3
2022. április 18. 21:53
Off Jó az aláfestő zene! A Macskafogó végén van. Tudja-e valaki, hogy ez eredeti Macskafogó, vagy valami klasszikus átdolgozása?
Istók3
2022. április 18. 21:51
A kisebbik fiam ma ezzel locsolt: Zöld erdőben jártam, Orbán Viktort láttam, Azt súgta a fülembe, Szavazz a Fidesz-re! Nem én tanítottam neki, hanem a nagyobb fiaim. :)
annamanna
2022. április 18. 21:08
Tudom, hogy ez tök lényegtelen részlet: "veszek egy narancssárgát". Aztán direkt néztem, és akárhogy is, de úgy látom, hogy sárga, zöld és lila tojás van a kezében, miközben azt mondja, hogy "pirosat veszek, egy ilyen kéket" - és tényleg azt vesz. Aztán rögtön utána már sárga és zöld tojás van nála, meg talán egy lila. Ez tényleg tök lényegtelen, vagy a kamera miatt mutat kicsit más színeket. Vagy a tojásfesték nem elég egyértelmű, vagy nem tudom, és tényleg teljesen lényegtelen. Csak hát picit jó példa a valóságértelmezés különbségeire, hogy különböző emberek ugyanazt mennyire másképp láthatják és értelmezhetik, akár ilyen apróságot is, mint bizonyos tárgyak (látszólagos) színe. Ugyanarról beszélhetnek és teljesen mást állíthatnak róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!