Nincs mit szépíteni: elvesztettük ezt a választást

2022. április 04. 15:49

Ezért a bukásért ellenzéki politikusként mindannyian felelősséggel tartozunk.

2022. április 04. 15:49
null
Donáth Anna

„Nincs mit szépíteni: elvesztettük ezt a választást. Eltűnt legalább 800 ezer ellenzéki szavazó, és erre nem csak a rendszer működése, a hatalom erőforrásfölénye vagy a kampányban elhangzó néhány, a propaganda által hazug módon kiforgatott mondat a magyarázat. Ennek az okait fel kell tárnunk és meg kell értenünk.

De nem szabad most egy-egy bűnbakot keresnünk. Ezért a bukásért ugyanis ellenzéki politikusként mindannyian felelősséggel tartozunk.

Tegnap nem tudtunk élni a lehetőséggel, hogy megvalósítsuk azt az igazságos és emberséges Magyarországot, amiben hiszünk. De ez a mi országunk is, és a mi jövőnk is kockán forog. Ezért az a feladatunk, hogy a most érzett dühünket és csalódottságunkat teremtő erővé formáljuk.

És hogy felkészítsük a lelkünket a következő időszakra.

Mert a szabad Magyarországért folytatott küzdelem hosszabb és nehezebb lesz, mint azt bármikor is gondoltuk volna.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissnyuszi
2022. április 05. 10:56
Jaj, de mennyire, hogy elveszítettétek ezt a választást. Is. A negyediket. Csak így tovább! Folytassa, moslék!
Rocktoberi
2022. április 05. 10:33
Ne aggódj! Nem kell messzire menő következtetéseket levonni a negyedik 2 /3 - ból sem.
NTLLK
2022. április 05. 09:55
A felelősségvállalás régen lefejezéssel, később bebörtönzéssel, manapság minimum LEMONDÁSSAL jár! És eltűnéssel a közéletből. Melyiket teszi magácska?!
formaegy
2022. április 05. 09:40
A külföldi gyilkosaitok már felkészültek! Mivel drága a gáz, így gondolom agyon lőnek több millió MAGYAR EMBERT mert mertek demokratikus választói jogukkal élni, és a gyilkos nyugati náci férgeiteknek ez nem tetszik!!!!!!!! Talán nem kellett volna ennyi pénzt beleölni a büdös hazaáruló rühes komcsi-náci bandába. Rühes gyilkos nyugati náci férgek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!