Magyarországgal vágott vissza egy bekiabálónak Emmanuel Macron (videó)

2022. április 13. 18:33

Az elnök Magyarországra hivatkozó, nehezen értelmezhető mondattal reagált a bekiabálásra.

2022. április 13. 18:33
null

A francia elnök strasbourgi kampányállomásán arról beszélt,  milyen szerencsések, hogy demokráciában és békében élnek. Ekkor a közönségből valaki bekiabálta, hogy

Ezután Macron egy nehezen értelmezhető mondattal reagált a bekiabálásra: „Pont ezért, mert megteheted. Bekiabálhatod, hogy le a köztársasággal. Ez a különbség, hogy Franciaországban, Strasbourgban élsz, és nem pedig Magyarországon! ”

Nyitókép: AFP

Összesen 257 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúngyi
2022. április 14. 11:10
A gyurcsányista baloldalnak tényleg nem lehet t bekiabálni,mert fojtófogassal a baloldal "védői"rögtön leteperték azt az embert,meg lökdösték azt aki libsiknek beszólt! Biztos erre gondolt Makaróni!
Innogreen23
2022. április 14. 10:53
Sok sok év Franciaországban töltött esztendő tapasztalata mondatja velem, hogy a Franciánál kétszínűbb jellemtelen nemzettel ritkán találkozunk. Ahogy pillanatnyi érdeke kívánja, két perc alatt homlok egyenest ellenkezőjét teszi mint előtte mondta. Tőlük mindenki alacsonyabb rendű és olyan pofátlan módon hazudnak, hogy elképesztő. Szóval ha valakit véletlenül hoz össze a jósors egy franciával, kb pont az ellenkezőjére számítson, mint amit mondott. Akkor nem ér meglepi senkit.
Agnieszka
2022. április 14. 09:03
A magyar választás élet-halál kérdés volt kis országunk számára. A francia is az, de nem csak a franciáknak. A háború egy eddig elképzelhetetlen borzalom volt a szomszédban, bár VOLTAK jelek. A háború kimenetele, a Nyugat fokozatos ébredése arra, h. az ő bőrére megy, szintén meghatározó. Németország, Ausztria, Hollandia mintha ébredezne, bár édes a fegyvereket odasózni, harcoljon vele az, aki akar, egészen a taktikai atomfegyver bevetésig, mert azt, fájdalom, nem tudnak Ukrajnába küldeni, még Lengyelországon keresztül sem, pedig arrafelé azután minden mehetne. Minden Ukrajnába küldött fegyver meghosszabbítja a háborút egy atomhatalommal szemben, amelynek SIKERÜLT rendet csinálni Szíriában, az Államokkal szemben, ami egyelőre az Afganisztánból való kivonulás szervezettségével "büszkélkedhet", pedig talán jobb lett volna be sem vonulni. VAN az Államokban is elég szegény ember, nem beszélve az EU-ról.
Ispán
2022. április 14. 08:35
De mi ezen a nehezen értelmezhető? Magyarországot minősítette megint, persze diktatúrára utalt. Ez is egy húgyagyú nyugati politikus, akinek az országa lassan átalakul a saját politikai elitjének a sorozatos nemzetellenes döntései miatt Már a lejtőn vannak, de a hülye élvezi, mert azt hiszi szánkózik, csak nem érti, hogy a latrinába vezet a pálya. Persze a multikulturális, eladósodott jövőből, vagyis a szarból visszakapaszkodni már nem lesz majd módja, sem ereje. Hagyni kell a nyugatot, szépen belefulladnak majd a hibás döntéseik következményeibe. Az összes nyugati országot ilyen bohócok vezetik már, azt se tudják hol vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!