Kadirov: A mi srácaink módszerei semmiképpen sem finomak (videó)

2022. április 15. 21:00

A csecsen alakulatok legfőbb célja a szélsőségesekből álló Azov-zászlóalj felszámolása.

2022. április 15. 21:00
null

A rettegett csecsen vezér újabb videót osztott meg a közösségi oldalán.

Hetek óta zajlanak a véres összecsapások a dél-ukrajnai Mariupolért, ahol a csecsen speciális egységekre bízták azt a feladatot,

hogy likvidálják az úgynevezett Azov légió tagjait.

A maradék ukrán harcos a helyi gyáraknál védi a várost, valószínűleg azonban az utolsókat rúgják. Ahogy arról beszámoltunk, az oroszok állítása szerint néhány napja nagyjából 1000 harcos adta meg magát.

A videó mellett egy hosszabb írást is közzétett Ramzan Kadirov a Telegram oldalán.

„Az Akhmat-Khadzsi Kadirov Különleges Rendőrségi Ezred katonái, akiket az én kedves testvérem, Zamid Chalaev vezet, Mariupolban pozícióharcokat vívnak az ukrán nacionalisták maradványaival” – írta a csecsen vezér.

Ezután elmondta, hogy „a mi srácaink módszerei semmiképpen sem finomak. A bevált taktika szerint egy felderítő drón előzetesen azonosítja az ellenséges tüzelőállásokat, majd a vadászok áttérnek az észlelt fenyegetés felszámolásának fázisára. A küldetés lépésről lépésre történő végrehajtása biztosítja, hogy az ellenséget

A harci feladatok végrehajtásához való ilyen kompromisszummentes hozzáállásnak köszönhetően a biztonsági erőinkkel szemben ellenállni akarók száma rohamosan csökken, ami az ukránok tömeges megadásához vezet”.

„Egyszerűbben fogalmazva, így néz ki a harci előny. Az ukrán csapatoknak nem kellett volna harcedzett katonákkal versenyezniük. Most tanúi lehetünk az orosz harcosok banális alábecsülésének következményeinek. Valószínű, hogy a nemzeti zászlóaljak visszavert parancsnoksága motivációs beszédeiben szándékosan hagyta ki a harcosaink harci fölényének tényét” – tette hozzá Kadirov.

Nyitókép: AFP

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolf1951
2022. április 16. 23:34
A NATO szó alatt ezt találhatod a Wikipédiában: 1949.ápr.4-én alapult meg Washingtonban. Alapító tagok: 12 ország. 1955: NSZK 1990: Németország 1999: Cseh, Lengyel, Magyar 2004: Bulgár, Észt, Lett, Litván, Román, Szlovák,Szlovén 2009: Albánia, Horvátország 2017: Montenegró 2020: Észak-Macedónia Vár a felvételre: Bosznia-Hercegovina, Grúzia, Ukrajna Újabb várományos: Svéd Mi a véleményed? Ki a támadó és ki a védekező fél? Az USA vagy Oroszország? Amikor az oroszok 1962-ben Kubába akartak vinni rakétákat, majdnem kitört a harmadik világháború. Ha az USA Ukrajnába akarna, mint NATO-tag területére rakétákat telepíteni, ugyanaz a szakadék szélére kerülne világ, ami senkinek sem jó. Még a támadó félnek sem.
Dezsőke
2022. április 16. 22:21
békét
Innogreen23
2022. április 16. 21:37
Na ostoba paraszt O1G-őző toprongyoknak ajánlom. Komcsik, fasiszták írtják egymást, globál kapitalista pénzen, arab retkeket felhasználva. Nekem nagyon tetszik. Még valahogy benneteket kéne az egyenletbe integrálni és teljes lenne a sikertörténet. De ha csak simán megpusztultok, nekem az is jó.
Takagi
2022. április 16. 20:50
Képzett katonak. Férfiak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!