„Szeretem a parizert, meg szeretem Ferit” – Vona szerint ezt kínálta Jakab a jobbikosoknak

2022. április 10. 15:28

Volt elnöke úgy véli, hogy a Jobbik a DK előzenekarává változott.

2022. április 10. 15:28
null

Az ATV Öt című műsorában a baloldal véleményvezérei minden héten kifejtik véleményüket a közélet legfontosabb történéseivel kapcsolatban. Az eheti adásban a választás kimenetelét értékelte Vona Gábor a Jobbik korábbi elnöke, Hont András újságíró, Konok Péter történész és Czutor Zoltán dalszerző.

A műsorvezető azon kérdésére, hogy hová lett közel egymillió – valószínűsíthetőleg korábbi Jobbik szavazó – Vona Gábor

éles kritikával illette a Jobbik jelenlegi elnökét, Jakab Pétert.

Vona szerint a jobbikos szavazóknak az ő elnöksége alatt, 2018-ban azt az üzenetet küldték, hogy „magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel”, a mostani választás előtti üzenet pedig az volt, hogy „ szeretem a parizert, meg szeretem Ferit”.

A volt pártelnök elmondta: „a Jobbik 2018-as szavazói nem fasiszták voltak, egyszerűen arról volt szó, hogy ezek az emberek nem a DK előzenekarát akarták meghallgatni.”

Vona Gábor idézett mondatait a 16. percnél hallgathatják vissza. 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ppuszo
2022. április 12. 07:10
Vona korábban elvette logikailag a Jobbik "lelkét", most Jakab pedig fizikailag a "testét" is!
Farkas Piroska
2022. április 11. 09:10
Primitív majom ez a Vona. Milyen szerencse, hogy az ATV meg a Spirit FM futtatja ...
ujujuj
2022. április 11. 07:03
Én úgy emlékszem, vona volt az, aki leszopta a heller Ágnes faszát. Jakab bűne az, hogy követte az irányt. Bár jákobot jobban utálom, de vona nem ekézheti őt azért, mert bevégzi azt, amit ő talált ki.
Héja
2022. április 10. 20:10
1. A Fidesz nem vesztett, hanem nyert szavatatokat, többet,mint eddig bármikor. 2. Vona csakis hadarni tud? 3. Ezek (Hont kivételével) másképp,mint egymás szavába vágva hangoskodni nem képesek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!