Dobrev Klára bejelentette: Orbán veszített

2022. április 27. 14:00

„Az Unió nem finanszíroz tovább olyan korrupt zsarnok rendszereket, mint amilyen az Orbáné” – fogalmazott a DK politikusa.

2022. április 27. 14:00
null

Gyurcsány Ferenc felesége közösségi oldalán kommentálta a hírt, mely szerint az Európai Bizottság megindította a jogállamisági mechanizmust Magyarország ellen. 

„Európa erős, Orbán veszített!” – kezdi gondolatmenetét Dobrev.

A politikus elmondta, hogy „akár így is összefoglalhatjuk azt, amit az Európai Bizottság jogállamisági eljárásának hivatalos elindulása jelent. Nincs a mainál egyértelműbb üzenet az Európai Uniótól: készek megbüntetni Orbánékat, ha továbbra is gátlástalanul lopják meg a magyar embereket és csak a saját zsebüket tömik ki a tisztességes magyaroknak járó támogatásokkal”.

„A magyar kormány még az idén komoly pénzeket veszíthet. Az Unió nem finanszíroz tovább olyan korrupt zsarnok rendszereket, mint amilyen az Orbáné” – tette hozzá a DK politikusa.

Nyitókép: YouTube

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. április 29. 15:14
Pénz, mint a tenger, vagyon már régen kimentve mi a k anyjának nem takarodnak el innen?
syphax
2022. április 29. 13:22
...És 'AMÚGY hogy van klárika nassád egészségileg?
kékFogúHarald
2022. április 29. 08:57
Én csak egyet nem értek: ilyen vereség után mitől ilyen magabiztosak?
kubota
2022. április 28. 19:39
"...a tisztességes magyaroknak járó támogatásokkal”." Ez honnan tudja, mi fán terem a tisztességes magyar? Szerintem a közvetlen környezetében egyetlen egy sincs... Egyébként miért van az, hogy a világon CSAKIS a baloldal tart fontosabbnak dolgokat, mint a saját országa, azaz számukra van fontosabb a saját népüknél, képviseltjeiknél?!? Ez tipikus "nyuszi viszi a puskát" szituáció. Hogy a fenébe létezhet ilyen a világon??? Mintha annak szurkolnék, hogy az iskolában basszanak ki a gyerekemmel... Undorító, mocskos egy politikusok ezek, az elsők között indulnék, ha kilövési engedélyt adnának ki rájuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!