Az ukrán külügyminiszter szerint Oroszország érzi, hogy elvesztette a háborút

2022. április 26. 17:17

Kuleba úgy véli, hogy Oroszország kezdi elveszteni azt a reményét, hogy elriassza a világot Ukrajna támogatásától.

2022. április 26. 17:17
null

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter harmadik világháborús fenyegetése Moszkva ukrajnai vereségérzetéről tanúskodik – jelentette ki Dmitro Kuleba, az ukrán külügyi tárca vezetője kedden a Twitteren.

A miniszter arra reagált, hogy Lavrov hétfő este az orosz állami tévében azt mondta: reális veszélye van a harmadik világháború kitörésének. Hozzátette, hogy

 Kuleba hangsúlyozta, hogy Oroszország kezdi elveszteni azt a reményét, hogy elriassza a világot Ukrajna támogatásától, ezért a harmadik világháború „valós” veszélyét emlegeti. „Ez pusztán azt jelenti, hogy Moszkva legyőzve érzi magát Ukrajnában.

hogy győzzünk és megvédjük az európai és a globális biztonságot” – hangoztatta a külügyminiszter.

(MTI)

Nyitókép: AFP

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2022. április 27. 06:32
Azért kell nektek NATO fegyvereket küldeni.
counter-revolution
2022. április 27. 06:02
"Ukrajna egyik központi nemzeti gondolata az, hogy hazudjon magának és másoknak, amennyire csak lehetséges. Mert ha elmondod az igazat, minden összeomlik. És ki kell találnunk valami mást. Ez az mi alapvető kiegyensúlyozatlan ellentmondásunk." - Alekszej Aresztovics, Zelenszkij főtanácsadója
Sulammit
2022. április 26. 21:49
Szövegértelmezési problémád van, Kuleba. Oroszország fog győzni, pedig egyedül van, titeket az amcsiktól kezdve a németekig számtalan ország támogat és sajnos nem süteménnyel.
Vasgyari Tibi
2022. április 26. 21:41
Ismerjük ezt a szómágia módszert, a magyar ellenzék is szereti használni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!