A Népszava szerzője, Ferincz Jenő kiirtaná a Fideszt

2022. április 28. 10:53

„A Fidesznek már önmagában a létezése is bűncselekmény, a jogállammal, a demokráciával és a társadalommal szemben” – fogalmazott a baloldali publicista.

2022. április 28. 10:53
null

Az április 28-i nagykanizsai közgyűlés résztvevői meglepő jelenetnek lehettek szemtanúi. A közgyűlésen Balogh László, Nagykanizsa polgármestere felelevenítette a választást, amely számára a „demokrácia ünnepe volt”. A politikus nyitóbeszédét azonban Ferincz Jenő, baloldali publicista performansza zavarta meg. 

„A Fidesz egy fertőző góc”

Ferincz két táblával állt a polgármester elé, amelyeken a Fidesz kiirtásáról elmélkedett.

A Népszava szerzője az egyik táblára azt írta, hogy „a Fidesznek már önmagában a létezése is bűncselekmény, a jogállammal, a demokráciával, a társadalommal és Nagykanizsával szemben”. A másik táblára pedig az a szöveget került: „a Fidesz egy olyan súlyosan fertőző góc a társadalom testén és Nagykanizsa testén, amit radikálisan ki kell irtani”.

Ferincz Jenő és táblái
Ferincz Jenő és táblái

A közgyűlés békét akar

A baloldali publicista viselkedésével kapcsolatban Balogh László polgármester Virág Benedek „Békességóhajtás” című versét idézte, elmondta, békét szeretne a közgyűlésen, amelynek drámai közjátéka úgy ért véget, hogy a szünet előtt a polgármester távozásra szólította fel Ferincz Jenőt.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2022. május 01. 20:08
Senki nem ezette ki, nem történt semmi! Felhaborito! Polgarmester?....
Bakandri
2022. április 30. 07:59
Hála Istennek, hogy ilyen idióták ott a baloldalon, na ilyenek miatt nyertünk negyedszerre 2/3-dal.
Sulammit
2022. április 29. 11:50
Ez egy újságíró? Még propagandistának is ócska. És embernek is ócska.
budapesti
2022. április 28. 17:07
A DK valóban a Fidesz kriminalizálására, gyakorlatilag a kiirtására tört a feles alkotmányozás ötletével, amiben például a Legfőbb Ügyész "félreállítása" is benne volt. Tehát ők nyíltan puccsot hirdettek, ami minden bizonnyal letartóztatásokkal, utcai harcokkal is együtt járt volna. Benne volt a pakliban, hogy ha mindez így alakul, akkor a Fidesz vezetőit bebörtönzik, a pártot szétverik vagy betiltják Ezért bíróságnak kell feloszlatnia a Demokratikus Koalíciót, hiszen a demokratikus rend megdöntésére tört. Ehhez előbb meg kell változtatni a pártokról szóló törvényt, ami 2/3-dal lehetséges. https://keresztenyszocialis.blogspot.com/2022/02/birosagnak-kell-feloszlatnia.html?view=magazine
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!