Varga Judit: Felhívjuk az EBESZ figyelmét a baloldali hackertámadásra

2022. március 28. 12:14

„Megmutatkozik a világhírű baloldali sajtószabadság” – fogalmazott az igazságügyi miniszter.

2022. március 28. 12:14
null

Mint ismert, a választási kampány utolsó hetének első napján támadás érte számos lap és portál, így a Mandiner szerverét. Az esettel kapcsolatban megszólalt Varga Judit igazsásgügyi miniszter.

„Ez vár ránk, ha a baloldal kerül hatalomra április 3-án? Portálok ellehetetlenítése és újságírók vegzálása?” – írta Facebook-bejegyzésében a miniszter, amelyet az EBESZ figyelmébe ajánlott.

Ez is benne lesz vajon az EBESZ-jelentésben?”

tette fel a költői kérdést Varga Judit, azzal zárva posztját: „április 3-án üzenjük meg mindenkinek, hogy minket nem lehet elhallgattatni!”

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2022. március 29. 12:16
Eltelt a választási kampány hetében elkövetett tömeges IT terrortámadás óta 24 óra. Reagáltak már valamit hivatalosan az EBESZ képviselői? Vagy asszisztálnak a hallgatásukkal a 2022-es magyarországi választás erőszakos ballib manipulálásához?
pemete jakab
2022. március 28. 21:47
„Ez vár ránk, ha a baloldal kerül hatalomra április 3-án? Portálok ellehetetlenítése és újságírók vegzálása?” A kormány propagandistáit ne nevezzük újságíróknak. A Direkt 36 elég jól feltárta, hogyan és mit írhatnak le a kormánymédiumoknál.
pemete jakab
2022. március 28. 21:44
"Varga Judit: Felhívjuk az EBESZ figyelmét a baloldali hackertámadásra" Az Anonymous (a valódi, és nem a magyar ál-Anonymous) sem nem jobboldali, sem nem baloldali, hanem hatalom-kritikus.
Dezsőke
2022. március 28. 19:59
JÖVŐTLEN JÖVŐ AVAGY MIÉRT NEM SZAVAZHATUNK AZ ELLENZÉKRE Mindannyian tudjuk, hogy az ellenzéket megválasztása esetén az Unio bábként mozgatná, érdekeinek megfelelően. Mivel pedig érdekei, birodalmi törekvései ellentétesek a nemzeti érdekekkel, az ellenzéket nem támogathatjuk. Nemzeti érdekeink, értékeink, jövőképünk, nemzetünk, magyarságunk megőrzése minden más idegen érdeket felülír. Nem lehetünk idegen gazdasági érdekeket kiszolgáló fogyasztók, sokkal inkább továbbra is szabadok, magyarok, keresztények, zsidók vagy bármilyenek maradnánk, ahogyan eddig. Mert ez a mi utunk a szabad magyarok útja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!