Németh Zsolt: Sikorski úr feltehetőleg túl sok vodkát ivott

2022. március 23. 08:55

A fideszes politikus reagált a lengyel EP-képviselő kijelentésére, miszerint Orbán Viktor már megállapodott Putyinnal Ukrajna felosztásáról.

2022. március 23. 08:55
null

Ahogy egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, Radosław Sikorski lengyel ellenzéki politikus kijelentése szerint Kárpátalján az orosz különleges szolgálatok dezinformációkat kezdtek terjeszteni arról, hogy Ukrajna magyar kisebbség által lakott területei állítólag le akarnak válni. A politikus ebből azt a következtetést vonta le, hogy 

Orbán Viktor már korábban megállapodott Putyinnal Ukrajna felosztásáról.

Németh Zsolt közösségi oldalán reagált Sikorski szavaira:

„Radosław Sikorski úr feltehetőleg túl sok vodkát ivott. Ha már iszik, akkor lehetőleg ne orosz, hanem lengyel vodkát igyon, hiszen az ital eredetileg onnan származik Magyarország térsegpolitikája a Közép-európai együttműködésről szól. Nevetséges és minden alapot nélkülöző az a feltételezés, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr megállapodott volna Vlagyimir Putyinnal Ukrajna felosztásáról” – olvasható a bejegyzésben.

Nyitókép: Facebook

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2022. március 23. 17:34
Németh Zsolt: Sikorski úr feltehetőleg túl sok vodkát ivott" elég ehhez egy zsidó feleség...
florin
2022. március 23. 14:46
Ennek a ratyi Ukrajnának még egy csúzlit sem a magyaroktól!!!!! Így is tele van a p.-juk amcsi fegyverekkel.
irondome
2022. március 23. 13:07
Egyértelmű, hogy előre megtervezett, összehangolt kampány indult Magyarország belerángatására a káoszba, amihez túszul kívánjak ejteni kárpátaljai nemzettársainkat, eszközként használni a kisebbségi kérdést és ennek mentén is uszítani egymásra az itteni népeket. Ezt a taktikát jól ismerjük mar a történelemből, adja a Teremtő, hogy ellen tudjunk állni neki. Semmi sem drága a káosz eltervezőinek, nagymestereinek, akik a háttérből tudatosan ösztönzik az ukrán vezetők pofátlanságát, nagyképűségét. Ezeket a szerencsétlenekét, akiket gátlástalanul dobnak majd a lecsóba, amikor az érdekeik úgy kívánják. Ez a gusztustalan kampány bizonnyal erősödni fog az itteni választásokig, mert a káoszteremtés erői ugyanazok, akik meg akarják buktatni szuverenista, nemzeti kormányunkat.
Akitlosz
2022. március 23. 12:18
Az meglehet, hogy a feltételezés minden alapot nélkülöz, viszont akkor sem nevetséges. Mert Ukrajna felosztása lenne az egyetlen mód a tartós béke eléréséhez. Azzal járna a lehető legtöbb mindenki jól és a lehető legkevesebb mindenki rosszul. https://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1403/20140324ukrajna-felosztasa-egy-lengyel-televizio.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!