Pénzbírságot kapott az élő adásban háború ellen tiltakozó orosz tévés

2022. március 15. 21:10

Marina Ovszjannyikovának harmincezer rubelt kell fizetnie.

2022. március 15. 21:10
null

Pénzbírságot kapott Marina Ovszjannyikova, az orosz állami televízió alkalmazottja, aki hétfő este Moszkvában élő adás közben egy háborúellenes szlogent tartalmazó táblával a kezében rohant be a híradó stúdiójába. Harmincezer rubelt (kb. 97 ezer forintot) kell fizetnie – olvasható a VG.hu cikkében.

A portál szerint Ovszjannyikovát közigazgatási szabálysértéssel vádolták meg, de az indoklás szerint nem a hétfő esti akciója miatt, hanem azért, mert közzétett egy videót is, amelyben

Ovszjannyikova azt mondta, két napot töltött alvás nélkül és 14 órán keresztül hallgatták ki. Azzal vádolta a hatóságokat, hogy kezdetben megtagadták tőle a jogi segítséget. Ügyvédei a bíróságon azt is elmondták, hogy hiába kérte, több órán keresztül nem engedték neki, hogy ügyvédet fogadjon.

Nyitókép: Twitter

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mikediver
2022. március 22. 15:25
Kár hogy nem fedetlen keblekkel rohant be.
youngboy
2022. március 16. 16:36
Legalább ennyit átutalt már neki a Soros bácsi.
youngboy
2022. március 16. 16:34
Olcsón megúszta. Néhány nap fogság kijárt volna neki. Egy cellában egy-két csecsen harcossal.
youngboy
2022. március 16. 16:34
Olcsón megúszta. Néhány nap fogság kijárt volna neki. Egy cellában egy-két csecsen harcossal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!