A cseh védelmi miniszter szerint az olcsó olaj fontosabb a magyaroknak, mint az ukránok vére

2022. március 25. 19:38

Jana Černochová ezzel indokolta, hogy nem vesz részt a V4-ek találkozóján.

2022. március 25. 19:38
null

A Twitteren közzétett bejegyzése szerint nem jön Magyarországra a V4-ek védelmi minisztereinek találkozójára jövő héten Jana Černochová cseh védelmi miniszter – olvasható a Telex cikkében.  A politikus azt írta: Magyarországon jövő héten választások lesznek,

és nem akar részt venni a kampányban.

„Mindig támogattam a V4-et, és nagyon sajnálom, hogy az olcsó orosz olaj most fontosabb a magyar politikusoknak, mint az ukrán vér” – fogalmazott a miniszter.

Nyitókép: Facebook

Összesen 571 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5 si
2022. március 26. 19:40
De nagyon hülye!!!
Apik
2022. március 26. 16:29
Nem az olcso olaj a fontosabb a magyaroknak,hanem a magyorok a fontosabbak mint az ukranok. De mar bocsanat! Nem az a normalis,hogy a sajat nemzetunk az elso??? Ezt el kell magyarazni? Konyorgom!!
buvu
2022. március 26. 15:54
Mindent felfogadott a bajnok ijedten, S békével mentek a csónak felé ketten: Hát egyszer a nagy cseh, nekihúzakodva, Toldihoz hátulról hozzávág orozva. Szerencse, hogy Toldi a Duna tükrében Meglátta s megkapá a kardot kezében. Leborult a nagy cseh: „Kegyelem! irgalom!” „Eredj, kérd Istentől: útad megmutatom.”
nebulo15
2022. március 26. 15:44
Sötét cseh kurva veri a nyálát, közben az EU csúcson ők is a gáz és kőolaj embargó ellen szavaztak Németországgal, Ausztriával, Olaszországgal.... együtt. Rohadjon meg ott ahol épp van, ide nem kell jönnie....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!