„Itt egy áruló lakik” – ilyen matricát raknak azok ajtóira Oroszországban, akik részt vesznek a háborúellenes tüntetéseken

2022. március 22. 07:25

A matricán az orosz invázió szimbolikus betűinek számító Z és V is szerepel.

2022. március 22. 07:25
null

Egy belarusz színházi csoport azt állítja, hogy Oroszországban „Itt lakik egy áruló” feliratú matricákat raknak a háborúellenes tüntetéseken résztvevők ajtajára. A matricán az orosz invázió szimbolikus betűinek számító Z és V is szerepel. A hírről beszámoló Sky News nem tudta más forrásból ellenőrizni az információ hitelességét.

Nyitókép: Twitter

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2022. március 22. 15:02
addig nem hiszem el mig nem kozli a napraforgoblog
B_kanya
2022. március 22. 10:15
" A hírről beszámoló Sky News nem tudta más forrásból ellenőrizni az információ hitelességét." Ez a gindexes "walking dead" banda által rendszeresen megtalált, 1 példányban létező antiszemita plakátok és graffitik szintje vajon?
elfújta az ellenszél
2022. március 22. 09:36
Mi ez a kaki már megint? Ukrán betű van a szövegben, akkor ez hol is lehet?
VeJoLa
2022. március 22. 09:35
Csuda aktívak a "liberális" kommentelők. -- De nem akarok amerikai wokeződgenderglobsi démoNkráciát. Amíg egy kicsike esély is van elkerülni egy újabb világháborút, amit az USA mások területén, élete árán, költségére, kárára nyer meg, "erősnek" kell maradnunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!