Havas Henrik: Ha veszít a NER, akkor megdöglik a Mandiner

2022. március 22. 18:14

Havas Henrik szerint a gyermekvédelmi népszavazás hirdetése, nem más, mint „goebbelsi propaganda”.

2022. március 22. 18:14
null

Havas Henrik a nemzeti1tv Youtube csatornáján napi szinten kifejti véleményét a legfrissebb közéleti eseményekkel kapcsolatban, e néhány perces műsor keretében a „Tanár úr” általában a

magyar kormány bírálatával, és az ellenzéki összefogás méltatásával foglalkozik.

A legutóbbi műsorban lapunkról is említést tett Havas Henrik : „Mondtam a múltkor, hogy én nem fogom már harmadika után olvasni a »mi ez a szart«, a Mandinert, mert ha nyer a NER akkor fölösleges, ha meg nem nyer, akkor megdöglik”.

Ezt követően a gyermekvédelmi népszavazásra tért rá. A „Tanár úr” szerint, a gyermekvédelmi népszavazás televíziós hirdetése

nem más, mint „goebbelsi propaganda”.

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: MTI Fotó: Soós Lajos

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2022. június 13. 17:13
"Ha veszít a NER, akkor megdöglik a Mandiner" Ha veszít a moslékellenzék, akkor pusztul a Jobbik, megdöglik az Alfahír, disznófejű nagyúr "Tanárurat" pedig úgy basszák ki, mint macskát szarni ! Csak 2 hónap kellet és tádámm ! Nyihihi... :)))))
Bokros Birka
2022. március 23. 16:27
Ha nyer a NER, akkor megdöglik a Tefu taxis!
egy genetikusanalattvaló
2022. március 23. 14:08
Havas mindig is egy öntelt proli volt. Ő soha nem tud betelni önmagával, azzal, hogy az ő intellektusával mennyire nagy befolyást tudott szerezni egy tudatbefolyásolás szakmában.
llni55
2022. március 23. 12:41
Hogy mekkora egy paraszt ez a Henrik még mindig...Szerintem az anyja lehetett ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!