Garázdaság miatt körözik Gregory G Rast, azaz Komáromy Gergelyt

2022. március 10. 14:40

„Meghajlítottunk 3-4 használt alumínium mobil kerítéselemet” – reagált közösségi oldalán az ellenzéki aktivista.

2022. március 10. 14:40
null

A rendőrség március hetedikén elfogatóparancsot adott ki Komáromy Gergely ellen, aki G Ras néven lépett fel korábban kormányellenes tüntetéseken. Komáromy Gergely ezzel kapcsolatban közösségi oldalán úgy fogalmazott: 

„Termeszetesen a birosag is ismeri a telefonszamomat, emailcimemet is, meg se probaltak elerni, sot 1-jén én írtam nekik rendes kotelessegtudo allampolgar modjara, nem valaszoltak azota sem, inkabb ma kiadtak az elfogatoparancsot, ugy, hogy egy barati ugyved szerint egyebkent megkapta a biro az emailemet...

UPDATE: Vicces. Most, hogy kiraktam egy nyilvános posztot róluk, ma reggel hirtelen megtalálták a reply gombot az emailen...és megírták, hogy csakazèrtiskapjambe, marad a körözés...

Az ugyet sztem mar mind unásig ismetitek: 2017(!) nyaran probaltunk maroknyian megvedeni ket 100+ eves platant a Ligetben, nem sikerult, kivagtak oket, helyere jo sok beton kerult (=Nemzethy Félcső).

A tiltakozas kozben meghajlitottunk 3-4 használt aluminium mobil keriteselemet, ezert zajlik most 5 évvel kesobb is “csoportos garázdaság bûncselekménye” vádjával eljárás, sokadik tárgyalás...

büntetésként több száz óra kényszermunkát itelt a biro latatlanban (hogy nehogy ossze lehessen dobni, mint egy penzbuntetest), ki tudja, mi az ukász vegso verdiktnek”

Nyitókép: Police.hu

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromfű
2022. március 11. 17:12
Osztálytársam volt 4 évig. Gyerekként se volt teljesen komplett.
zuriktodor
2022. március 11. 08:28
irány a böri
telekaszter
2022. március 11. 07:47
Majd Magomed előkeríti. :)
Monongahela
2022. március 11. 01:28
Kis tetűfészek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!