A baloldali szerkesztőségek többsége nem fogadja a független választási médiafigyelőket

2022. március 30. 16:35

A Transzparens által szervezett delegáció tagjai a héten több mint 50 háttérbeszélgetésen vesznek részt, hogy megismerjék a magyar média működését.

2022. március 30. 16:35
null

Több hazai szerkesztőséget is megkerestünk annak érdekében, hogy fogadják a Választási Médiafigyelő Delegációt. Fontosnak találjuk, hogy személyes találkozónkon keresztül a külföldi szakemberek átfogó képet kapjanak a magyar médiahelyzetről. Megkereséseinknél kimondottan ügyeltünk arra, hogy minden véleményt, szemléletmódot megismerhessen a delegáció – olvasható a Transzparens Újságírásért Alapítvány oldalán.

Lehetőséget biztosítanak jobb- és baloldaltól, értékektől függetlenül minden magyar szerkesztőségnek, hogy fogadja a Választási Médiafigyelő Delegáció tagjait. Azonban ezzel a lehetőséggel nem minden szerkesztőség élne. 

A Transzparens Újságírásért Alapítvány garantálni tudja, hogy különböző értékeket és érdekeket képviselő szerkesztőségekkel is tudjanak találkozni a Delegáltak. Ezen felül a héten több, mint 50 háttérbeszélgetésen vesznek részt különféle politikai, állami és civil szereplőkkel. Köszönetet mondanak azoknak a szerkesztőségeknek, akik együttműködnek a Választási Médiafigyelő Delegációval:

Index, HírTV, Karc FM, Pesti Srácok, Magyar Nemzet, Origo, Világgazdaság, Mediaworks, 888.hu, Mandiner, NMHH, Azonnali.

Ezek a szerkesztőségek azok, amelyek nem fogadják a delegációt: Magyar Hang, ATV, Alfahír, Telex, Hírklikk, HVG, Válasz Online, 168 óra, Magyar Narancs, Mérce, 444, Népszava, Spirit FM, Átlátszó, 24.hu, Pesti Hírlap, Inforádió, JövőTV, Bahír, Rádió1, RTL KLUB, BLIKK, MTVA, Figyelő, Portfolio.

Nyitókép:  Facebook

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Putz Károly
2022. április 02. 17:26
A FOS feljött a víz felszinére.
formaegy
2022. március 31. 09:29
Magyar Hang, ATV, Alfahír, Telex, Hírklikk, HVG, Válasz Online, 168 óra, Magyar Narancs, Mérce, 444, Népszava, Spirit FM, Átlátszó, 24.hu, Pesti Hírlap, Inforádió, JövőTV, Bahír, Rádió1, RTL KLUB, BLIKK, MTVA, Figyelő, Portfolio. ATV. ))))))))))))) Az első számú legaljasabb, hazug, náci gyilkosokat támogató jó, hogy nem fogadja.
Reszelő Aladár
2022. március 31. 06:52
Kár s gőzért, a jelentés már rég elkészült, Hadházy már meg is szellőztette. A lényeg, hogy csak akkor volt frankó a választás, ha ők nyertek.
foldizs
2022. március 30. 22:50
És ezek közül ki baloldali? :D :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!