Rákay Philip üzent Márki-Zaynak: El kell tűnnöd a közéletből!

2022. február 15. 15:11

„Aki így beszél, annak semmi keresnivalója nem lehet a magyar politikában!” – fogalmazott a médiaszakember.

2022. február 15. 15:11
null

Közösségi oldalán üzent Rákay Philip a baloldal miniszterelnök-jelöltjének, aki szombati, fonyódi fórumán arról beszélt: „ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük.”

Az eset kapcsán Rákay Philip úgy fogalmazott: Márki-Zay „átlépett egy vörös vonalat”, szerinte „aki így beszél, az durván megsérti azon üldözött, megnyomorított és kivégzett embertársaink emlékét, akiket a XX. század gyilkos ideológiái nevében gyötörtek meg”.

Aki így beszél, annak semmi keresnivalója nem lehet a magyar politikában!”

– fogalmazott Rákay. 

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Borossy
2022. február 16. 19:33
Az a MiniFeris nézés! :D
Lajoss
2022. február 16. 09:12
Ne röhögtess,Kálmán,bújj vissza a lócitromok közé,az a te szinted.
lazio154
2022. február 16. 08:23
Már bocsáss meg, de olyan szakma, hogy" közszolgálati média szakértő" nincs! Ez a kálmi így lett bemutatva a rádióban. A Közszolgálati Egyetem elsőizben hírdet meg ilyen másodképzést. A 2 félévből álló tanfolyam kezdő időpontja 2022. szept. 22. Lehet itt a végrehajtó előre intézkedett...?
balaton1957
2022. február 15. 22:45
Filip, ne butáskodj. Pont most van helyén a pali; a jobboldalon nincs helye. Az ellenoldalon nincs minimum mérce, ennél a figuránál még a vérkomi Horn Gyula is tisztelettudóbb volt és nem beszélt ennyi marhaságot, pedig Gyulánk sem volt a legélesebb kés a fiókban (becsületes igaz balok bocs.) MZP a bizonyiték milyen nagy az Isten állatkertje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!