Orbán: Határszemle indul

2022. február 26. 11:01

A miniszterelnök azt írta, a magyar emberek biztonsága az első!

2022. február 26. 11:01
null

Orbán Viktor Facebook-posztban közölte, hogy határszemlére indul. A fotón katonák társaságában látható, mellette Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka.

A miniszterelnök azt írta: a magyar emberek biztonsága az első!

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2022. február 26. 17:00
Vörösiszap, járvány, deviza-hitel krízis, árvíz, háborús válsághelyzet, a Lopcsány-libajnai-éra pénzügyi-gazdasági katasztrófája, munkanélküliség...Az Orbán Viktor vezette, céltudatos, intelligens, innovatív, hazafias kormány, mindent megold, békét és jólétet teremt! Köszönjük az áldozatos, elkötelezett és eredményes munkát! Hajrá Magyarország, éljenek az igaz magyarok!
Lauder Stenonis..
2022. február 26. 13:32
Megint ez a megszemlélés. A Honvédség összekapart 3 db BTR-80-ast 1-2 db T-72-est és pár M1151-est. Plusz egy KRAZ műhelykocsit. Meg nagyjából 2-3 szakasz katonát. Ezt minek megszemlézni? Ceterum autem censeo 0rbán Viktor hazaáruló.
HNGR
2022. február 26. 13:21
"a magyar emberek biztonsága az első!" A dolgok jelenlegi alakulása szerint előfordulhat, hogy az oroszok beszorítják Kárpátaljára az ukrán nacionalistákat, akik a frusztrációjukat magyarok legyilkolásával próbálják levezetni. Ebben az esetben remélem nem ugyanaz a terv mint a jugoszláv háborúban, hogy a határ mentén lőtték agyon a magyarokat Magyarország meg tudja fogadni azokat akik élve átérnek.
patkánynak sem nevezhető férgek
2022. február 26. 12:14
Jut eszembe, miért nem lett itt főhír Áder beszéde, amiben 56-hoz hasonlította a ruszki inváziót?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!