Karácsony: Orbán példaképe, Vlagyimir Putyin parancsára bármikor megkezdődhet a háború

2022. február 20. 19:10

A főpolgármester szerint egy felelős magyar kormánynak kötelessége kiállni a kárpátaljai magyarok védelmében.

2022. február 20. 19:10
null

A főváros első embere Facebook-oldalán tájékoztatta követőit arról, hogy hétvégén a „világ legrangosabb nemzetközi biztonságpolitikai fórumán”, a Munich Security Conference-n vett részt. Karácsony bejegyzésében azt írja: beszélgetőpartnerei Ekrem İmamoğlu és Rafał Trzaskowski voltak, akik Isztambul és Varsó polgármestereként hozzá hasonlóan tudják, „milyen egy tekintélyelvű, hataloméhes kormány uralkodás alatt irányítani egy várost”.

Az ukrán-orosz konfliktus kapcsán úgy fogalmazott: „Orbán példaképe, Vlagyimir Putyin parancsára ugyanis bármikor megkezdődhet Ukrajna orosz inváziója. Különösen aggasztó annak a 130 ezer kárpátaljai magyar honfitársunknak a sorsa, akiknek háború sújtotta országban kellene boldogulniuk, amennyiben az orosz hadi gépezet megindul.”

A főpolgármester kifejtette azt is, hogy szerinte egy felelős magyar kormánynak kötelessége kiállni a „putyini agresszióval” szemben Ukrajna szuverenitásáért és a kárpátaljai magyarok védelmében.

Nyitókép: Facebook

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2022. február 21. 19:40
És mindezt magyarul elmondtad, mert csak ezen beszélsz te farok !
matykox
2022. február 21. 16:13
Ekrem Kemál-lal kellene már egy találkozót szervezned, hülye harácsony.
Andilla
2022. február 21. 15:21
Gelike, jósolhatnál pontosabban is: az a "bármikor" szerintem február 29. lesz.
péterx
2022. február 21. 11:34
Kis-Karácsony úgy hazudik, hogy azonnal észrevehető a hazugsága. Nem finomkodik, nem kicsit hazudik, nem köntröfalaz. De éppen ez a veszte: ezt a baromságot ugyan ki hiszi el, a legfanatikusabb balosokon kívül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!