Moszkva üdvözölné Washington részvételét az ukrajnai rendezésben

2022. január 18. 14:13

Lavrov szerint a jelenlegi amerikai vezetés az előzőnél realistább módon közelíti meg az ukrajnai rendezést.

2022. január 18. 14:13
null

Oroszország üdvözölné az Egyesült Államoknak a meglévő diplomáciai formátumokon kívüli részvételét a délkelet-ukrajnai konfliktus rendezését célzó diplomáciai erőfeszítésekben – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter német hivatali partnerével, Annalena Baerbockkal közösen megtartott moszkvai sajtótájékoztatóján kedden.

Amerikának hatást kell gyakorolnia az ukrán vezetésre

Lavrov szerint a jelenlegi amerikai vezetés az előzőnél realistább módon közelíti meg az ukrajnai rendezés, egyebek között a Donyec-medence különleges jogállásának kérdését is. Mint mondta,

Az orosz tárcavezető elmondta: felhívta a német fél figyelmét arra, hogy kontraproduktívak az Északi Áramlat-2 projekt átpolitizálására irányuló kísérletek.

(MTI)

Fotó: EDUARDO MUNOZ / POOL / AFP

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidék nem szlovákia!
2022. január 18. 14:31
Csak Biden alatt már kétszer futottak haza az oroszok a határ mellől, mert a NATO odaszólt, hogy "mész onnan!!..." Most már ott tartanak, hogy örülnének, ha Biden megmondaná, hogy mit lehet, úgyse mernek gyáva ruszki létükre nyugat felé egy lépést sem tenni. Erre már sokadszor látjuk a bizonyítékot. Amelyik kutya ugat az nem harap! A medve meg eleve fogatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!