Dobrev Klára nem indul újra az EP-alelnöki posztért

2022. január 12. 11:33

„Az előttünk álló időszakban Magyarországon a hazai kampányra, Brüsszelben az Európai Egyesült Államok elősegítésére fogom minden erőmet koncentrálni” – írja a politikus bejegyzésében.

2022. január 12. 11:33
null

„Az európai parlamenti alelnöki megbízatásom két és fél évre szólt, és most lejárt. Úgy döntöttem, nem indulok újra, a parlament a jövő héten új elnököt és alelnököket választ” – írja Dobrev Klára hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében. A DK-s politikus szerint nehéz időszak volt, tele gondokkal, nehézségekkel, konfliktusokkal és a járvány miatt nagy veszteségekkel, de ahogy fogalmazott: mégis ez az elmúlt két és fél év volt életének a legfelemelőbb és legmozgalmasabb időszaka. Dobrev szerint mindennél fontosabb feladat most a választás megnyerése és Orbán Viktor leváltása. 

„Az előttünk álló időszakban Magyarországon a hazai kampányra, Brüsszelben az Európai Egyesült Államok elősegítésére fogom minden erőmet koncentrálni. Hatalmas munka vár ránk, tartsatok velem!” – zárja bejegyzését Dobrev Klára.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. január 18. 19:17
Euban nullák vagytok, csak a pofátok nagy mintha az eut vezetnétek .
formaegy
2022. január 18. 12:52
A Hitler Birodalom létrehozása naná, hogy a legfőbb célja!!!!!!!!!! Nem rég még a KOMMUNIZMUS lelkes építője volt, most a gyilkos náci rohadt hitlerista Hitler Birodalom építője. Megy ez Ceausescuné! Ha nem nyírtad ki a magyarokat a szovjetekkel, most minden erőbedobással a gyilkos nyugati rohadt náci férgeiddel próbálod. Mikor lesz vagonozás te hazaáruló görény? A büdös náci gyilkos nyugati haverjaid hol építik a gázkamrákat? Mocskos hazaáruló büdös cafka.
józan paraszti ész
2022. január 12. 21:03
Tehát ott is megbukott.
lendvaiildiko
2022. január 12. 15:47
USE USE minimálbér! Mérettesse meg magát a USE parlamenti alelnöki stallumért. Csak nem meri. Már ott arcra esett egyszer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!