Volner Párt: virágkorát éli a baloldali szervezett bűnözés

2021. december 15. 11:51

A párt elnöke szerint a baloldali összefogásban megtalálható pártok mindegyike részt vesz a korrupciós mechanizmusban.

2021. december 15. 11:51
null

A budapesti Városházán ismét szárba szökött és virágkorát éli a baloldali szervezett bűnözés – jelentette ki a Volner János a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatón, amelyen a párt aktivistái „egy Maffia-baloldal” feliratú transzparenst feszítettek ki. A molinón Karácsony Gergely főpolgármester és Bajnai Gordon volt miniszterelnök fotója volt még látható.

„Az összefogás azért jött létre, hogy ellophassák a közpénzeket”

A politikus hangsúlyozta: 2010-ben abban bíztak, hogy soha nem tér vissza a Dembszky-Hagyó-korszak korrupciója a Városházára. Ezzel szemben, a napvilágra került hangfelvétel szerint, most

Bajnai Gordon személyesen ismertette a baloldali maffia működését.

Elárulta, hogy a baloldali összefogásban résztvevő pártok mindegyike részt vesz ebben a korrupciós mechanizmusban, sőt maga az összefogás azért jött létre, hogy országszerte ellophassák a közpénzeket – jelentette ki a VP elnöke. Volner János szerint

a baloldali politikusok minden alkalommal azért fognak össze, hogy megszerezzék és maguk között szétosszák a közpénzeket.

Volner szerint soha ennyi pénzt Budapesten ingatlanok eladásából nem loptak még el

A fővárosban már volt offshore cég által megpályázott busztender, ötmilliárd forintos pluszköltséggel megvalósuló Lánchíd-beruházás, ám nem volt normális szervezett munka – mondta.

„Soha olyan magasra a fehérgalléros maffia szálai nem értek, mint Karácsony Gergelyék irányítása alatt (...) és soha ennyi pénzt Budapesten fővárosi ingatlanok eladásából nem loptak még el” – fogalmazott a VP-elnök.

Volner János kifejezte reményét, hogy a rendőrség felgyorsítja a „baloldali maffiózók” elleni nyomozást és a felelősök rács mögé kerülnek.

(MTI)

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2021. december 15. 14:28
Naná, ezért jött létre az egész. A fővárost is ezért csalták el 90ezer bejelentett idegennel! Most megy a szivattyú, csak olyan bénák, hogy lebuktak! A csapok elzárva, most jön majd az igazi marakodás a maradék moslékon!
Gombóc XVI. Artúr
2021. december 15. 13:57
Tök vicces, hogy pont Volner pubi beszél bűnözésről: https://ripost.hu/riposter/birosag-mondta-ki-a-jobbik-frakciovezetoje-sokmillios-afacsalo-1830167/ http://www.atv.hu/belfold/20160622-cegtemetes-volner-janost-cserbenhagyta-a-memoriaja Azért ciki, hogy a Fidesznek már csak ilyen megmondó emberek jutnak...
WLaci
2021. december 15. 13:23
Völner Párt: virágkorát éli a Fideszes szervezett bűnözés
CirmoS
2021. december 15. 13:09
Az összefogás azért jött létre, hogy ellophassák a közpénzeket! ENNYI! Ez az egyetlen oka, semmi több! A megállapítás nem csak a fővárosra, hanem a jövő évi választásra is igaz! Erről szól a moslék összefoSás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!