Az Airbnb egy éjszakára kiadta a Reszkessetek, betörők! filmből jól ismert házat

2021. december 26. 14:48

A cég hangulatos, csillogó fényekkel várta a vendégeket a „McCallister-kastélyba”.

2021. december 26. 14:48
null

Az Airbnb igazi (elő)karácsonyi meglepetéssel kedveskedett a vérbeli rajongóknak – írja az Index. A vállalat bejelentette, hogy egyetlen éjszaka erejéig kiadja a Reszkessetek, betörők! című filmből jól ismert házat. A cég hangulatos, csillogó fényekkel és tökéletesre nyírt fákkal várta a vendégeket a „McCallister-kastélyba”.

A Chicago környékén található otthon bejárására december 7-ig lehetett jelentkezni mindössze huszonöt dollárért.

A négy szerencsés kiválasztott december 12-én léphetett be a mesevilágba. A vendégeket Devin Ratray színész fogadta, aki Kevin McCallister bátyját, Buzzt alakította.

Az Airbnb Instagram-posztjában a következő állt:

Ünnepeljetek McCallister módra, ti mocskok! Először szállhat meg egycsapatnyi csintalan ember abban az időtlen házban, ahol a Reszkessetek, betörők! története kezdődött (anélkül, hogy megzavarnának a bosszantó betolakodók).

 

 

A karácsonyi otthon bejárása mellett a látogatók csapdákat állíthattak, csakúgy, mint a filmbeli Kevin, bár a hatalmas épületben tartózkodóknak nem kellett aggódniuk a hívatlan vendégek miatt. A négy filmturistát Kevin bátyja Chicago legjobb pizzájával és egy igazi tarantulával várta, a lakástúra és az este pedig a múlt hónapban bemutatott, Home Sweet Home Alone című film vetítésével zárult.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vastaps
2021. december 26. 15:35
...kozos drogozas a 'foszereplo- korcsal' benne van -e ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!