Hont András: Szépen át kell oltani a teljes faunát, addig senki nem megy sehova

2021. november 27. 20:18

„Más megoldás nincs” – írta a publicista az elpusztult szervál kapcsán.

2021. november 27. 20:18
null

Mint arról mi is beszámoltunk, befogtak a Bükkben egy szervált, amely később azonban sajnos légúti megbetegedésre utaló és idegrendszeri tüneteket mutatott és azóta elpusztult

Hont András: Szépen át kell oltani a teljes faunát

„Nos, elmondom mi van” – kommentálta a hírt közösségi oldalán Hont András. Mint fogalmazott, „mivel járványként terjed az a tudományosan természetesen nem bizonyított vélemény, hogy

a vírus az oltatlanokban mutálódik, így eszerint szépen át kell oltani a teljes faunát. Addig senki nem megy sehova, és viseli a maszkot. Sajnos ezt még meg kell várni.”

A publicista azzal zárta bejegyzését, hogy „ha elkapja egy szagos bükköny vagy egy egynyári seprence, esetleg egy csattanó maszlag, akkor azt is, amíg a teljes flórát. Más megoldás nincs.”

A publicistabejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

FRISSÍTÉS:

Hont András nem sokkal eredeti bejegyzése után új posztot tett közzé, mint fogalmazott: „Természetesen nem kívánom átoltani a teljes élővilágot a cserregő nádiposzátától a havasi hízókáig. Már csak azért sem, mert ez képtelenség.”

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala
 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. november 28. 21:05
Svájcban bezzeg megszavazták az oltottak az oltatlanoknak a kötelező oltást.
brekker
2021. november 28. 21:01
Egy lépés a nemzeti minimumhoz. De miért kellett ehhez megvárni, amíg egy szervál kimúlik. Vicceltem.
llnnhegyi
2021. november 28. 10:41
"Komolyan humoros" a írás. Főként az oltatlanok vidámítására szól!
lendvaiildiko
2021. november 28. 09:03
Amúgy pedig a covidos állat kialakulása erősítheti a Sinopharm vaccinát. Ez a vírus teljes fehérje készletét tartalmazza és nem csak a tüskefehérjét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!