Fegyelmit kap a Karácsonnyal buszsávban száguldozó sofőr

2021. november 30. 15:45

A főpolgármester továbbá felháborítónak nevezte sofőrje szabálysértését, illetve azt is elárulta, hogy az autó vezetője szégyelli a tettét – derül ki a Médiaworks Hírcentrum videójából.

2021. november 30. 15:45
null

„Erre sem emlékeztem, remélem több ilyen nem történt” – így reagált Karácsony Gergely a Mediaworks Hírcentrumának arra a kérdésére, hogy többször is előfordult-e, hogy rövidítés céljából a buszsávot használták szolgálati autójával. A főpolgármester továbbá felháborítónak nevezte sofőrje szabálysértését, illetve azt is elárulta, hogy az autó vezetője szégyelli a tettét. A főpolgármester mióta egyre több botrányba keveredik, látványosan kerüli a sajtóval való érintkezést.

„Nagy ritkán vezetek szolgálati autót, gyakorlatilag soha” – fogalmazott korábban Karácsony Gergely egy sajtótájékoztatón. Budapest főpolgármesterét ekkor is a Mediaworks Hírcentruma kérdezte arról, hogy elfogadhatónak tartja-e, ha az autósok a buszsávot használják arra, hogy kikerüljék a dugót. „Nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna” – mondta Karácsony Gergely 

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
arcademacho
2021. december 01. 10:27
a buszsavban nem akadalyozta a buszt es nem ment be masok ele amit elkovetett az csak az hogy kicsit kreativabban ertelmezte a zarovonal hasznalatat, amit en budapestikent egyaltalan nem tartok durvanak van az a patkany mentalitas viszont amikor kieloz egy helyen es betolna az orrat a masik ele SZABALYTALANUL akar meg a zarovonalon is nos kuldhetem azokat a videokat ide kirakjatok?
Csigorin
2021. december 01. 07:10
a jegyszedot internaltuk, o felel az incidensert
hátakkor
2021. december 01. 06:44
KaliFeli pár hét alatt a második fegyelmit osztja ki. A vagyonkezelő igazgatója, se Feli sofőrje nem tudta a (záró-) vonalat.
Kriszta67
2021. november 30. 21:24
A legviccesebb, hogy ha hív egy taxit, akkor legálisan suhanhat a buszsávban. A számlát meg nyilván fizetné a munkahelye. Minden épeszű ember ezt tette volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!