A Blaha és a Somogyi Béla utca felújítása két szempontból is szimbolikus

2021. november 28. 09:11

Ha azt akarjuk, hogy tisztább, zöldebb, jobb köztereink legyenek, el kell kergetni a Fidesz jelöltjeit.

2021. november 28. 09:11
null
Jámbor András
Jámbor András

„A Blaha és a Somogyi Béla utca felújítása két szempontból is szimbolikus. Egyrészt, mert hiába uralta 10 évig a Fidesz egyszerre a kormány, a főváros és a kerület vezetését, mégsem csinálta meg a felújítást.

Másrészt pedig pont azért, mert a kerület és a főváros most annak ellenére csinálta meg, hogy a Fidesz brutális mértékben szorítja meg az önkormányzatokat az iparűzési-, a gépjármű- és turisztikai adóbevételek elvételével, a szolidaritási hozzájárulás további emelésével!

Mi most ezért gyűjtünk aláírást, ezért fogunk mindent megtenni kormányváltás után, hogy visszadjuk a pénzt az önkormányzatoknak. Ha egyetértesz, írd alá te is a kezdeményezést: https://www.jamborandras.hu/adja_vissza_a_penzt_a_fidesz...

A helyzet tehát egyszerű, ha azt akarjuk, hogy tisztább, zöldebb, jobb köztereink legyenek, el kell kergetni a Fidesz jelöltjeit és vissza kell vennünk tőlük a hatalmat!

Jámbor András, a hatpárti ellenzék közös jelöltje Józsefvárosban és Ferencvárosban, a 6-os választókerületben”

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. november 28. 20:52
Ezek a fejek..Kovács, Fekete-Győr..meg Jámbor..mit vétettünk, hogy ezek Budapesten nyerhettek..
tevevanegypupu
2021. november 28. 20:48
Pénzt pénzt pénzt ..soha nem elég!
luisbathhelena
2021. november 28. 18:39
Hahó! Nem elvette az önkormányzatoktól hanem NEM engedte beszedni a vállalkozásoktól! Nem a kormányhoz került nagyonhülye! Nem tűnt föl h válság van és a cégek foglalkoztatják az emberek többségétí?
bunko_jobbos
2021. november 28. 18:35
Vérlázító, hogy még vannak ilyen nevű utcák. Hány náciról van ma elnevezve utca Németországban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!