Újabb fénykép került elő a Jobbik karlendítő alpolgármesteréről

2021. október 04. 14:41

Korábban a Jobbik és Dobrev Klára is mentegette Farkas Péter Barnabást.

2021. október 04. 14:41
null

Deák Dániel Facebook-oldalán osztotta meg a Bennfentes portál cikkét, amelyben egy újabb fényképet hoztak nyilvánosságra a Jobbik „integető” ózdi alpolgármesteréről. 

Az elmúlt hetekben nyilvánosságra került első fotóról Farkas Péter Barnabás azt állította, hogy náci karlendítés helyett csak integetett, a most nyilvánosságra került fényképen azonban egyértelműnek tűnik a mozdulat. Dániel bejegyzésében azt írta:

„Ez nagyon durva, újabb fénykép került elő a karlendítős náci jobbikosról! Vajon tovább mentegetik? Heteken keresztül mentegette Farkas Péter Barnabás jobbikos politikust az ellenzéki propagandamédia azzal, hogy karlendítésnek látszó mozdulatot tesz. Ezzel próbálták eladni az ózdi jobbikost a baloldali választók előtt. Kár volt ebbe a sztoriba ennyire beleállniuk, mert újabb, teljesen egyértelmű kép szivárgott az ózdi náci karlendítőről.”

A DK is kitartott Farkas mellett

Ahogy mi is beszámoltunk róla, az első fénykép nyilvánosságra kerülése után a Jobbik mellett a DK is kitartott Farkas mellett. Dobrev Klára akkor azt nyilatkozta, ő elhiszi, hogy Farkas Péter Barnabás nem kart lendít, hanem csak integet, majd hozzátette: „minden jelölt aláírt egy értéknyilatkozatot, ígéretet téve, hogy onnantól kezdve annak szellemében politizál”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2021. október 05. 10:07
Összeereszteném egy ÁVÓS zsidóval, csak úgy heccből ki jönne ki győztesen..amúgy is ugyanolyan férgek.
XSXS
2021. október 04. 22:20
Na, vegre, ez mar szabvanyos Heil... A multkori foto eleg hitvanyra sikerult.
noge
2021. október 04. 20:14
Gyurcsányné Bögrev Klára mentegeti nácikat.
nempolitizálok
2021. október 04. 19:49
Nekem egy kommunista mondta, hogy a legjobban a nyilasokkal jártak, mert nagyon fegyelmezettek és bármit megcsináltak. Recsket is ők őrízték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!