Szijjártó Ruttének: Mindenki előbb a saját portája előtt sepregessen

2021. október 20. 07:39

A külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán ajánlotta a holland miniszterelnök figyelmébe a legfrissebb Spiegel címlapját.

2021. október 20. 07:39
null

Szijjártó Péter Facebook-oldalán közzétett posztban szúrt oda a – saját megfogalmazása szerint hungarofóbiában szenvedő – holland miniszterelnöknek. A tárcavezető egy képet tett közzé az eheti Spiegel címlapjáról, amelyen az áll: „Sajt, koksz és gyilkosok - Hogyan vált Hollandia a laza kábítószerpolitika nyomán maffiaparadicsommá?”

„Ezek után Mark Rutte holland miniszterelnök is megértheti annak a magyar mondásnak az igazságtartalmát, hogy mindenki előbb a saját portája előtt sepregessen” – zárta bejegyzését Szijjártó.

Nyitókép: Facebook

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barang
2021. október 21. 16:13
"Ha Szijj úr bárkinek, akinek köze van az ő közbeszerzéseihez, csak megígéri, hogy meghívja a jachtjára, már azzal vesztegetést követett el, még akkor is ha Szijj úr eközben a legolcsóbb és a legjobb ajánlatot adja a közbeszerzéseken, és aztán kiválóan teljesíti a vállalt munkát. Ezt kellene felfogni." így van. Szijjártó szerinted hány útépítésben választja ki a kivitelezőt? köszönöm.
barang
2021. október 21. 15:53
Istenem de hülye vagy. ha a piacon mindeki 200 HUf-ert adja paprika kilojat, neked hany ft- kell kiirnod, hogy mindenképp töled vegyenek? ez szerinted a korrupcio könyvi esetének a megvalósulása? "a miniszterelnök családtagjai és közeli barátai multimilliárdosok lesznek közpénzből" : rágalom, nem tudod bizonyítani reménytelen
confitür
2021. október 21. 06:05
Hollandia sajnos eltávolodott a normalitás talajáról, de egyszer el fog jönni az ideje a visszatérésnek.
Pista6
2021. október 20. 14:20
Térdelj Rutte szögesdróton!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!