Karikó Katalin megkapta az Asztúria hercegnője-díjat

2021. október 20. 14:47

A kutatóbiológus könnyekig hatódott, amikor a szálloda bejáratánál egy zenekar fogadta.

2021. október 20. 14:47
null

Karikó Katalin kedden érkezett meg Ovideóba, ahol október 22-én átveheti a Nobel-díj spanyol megfelelőjét, az Asztúria hercegnője-díjat. A szálloda bejáratánál egy dudazenekar fogadta a kutatóbiológust, aki ettől teljesen meghatódott – számolt be cikkében a life.hu. Karikó Katalin az erről készült videót Twitter-oldalán is megosztotta, a videó mellé ezt írta:

„Soha nem fogom elfelejteni a fogadtatást, amit Ovideóba érkezésünkkor kaptunk; az éljenző tömegek, a dudások... Nem tudtam visszatartani a könnyeimet.”

Nyitókép: MTI, Fotó: Kisbán Kázmér, Facebook

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ancilla
2021. október 22. 07:47
Gulyás Gergely arról is beszélt, hogy a kórházban ápoltak körülbelül 45 százaléka oltott, de ez nem hivatalos statisztika. A többség Pfizert kapott. Forrás: Kormányinfo.
C.Dömötör
2021. október 21. 20:43
Nem akarok ünneprontó lenni, de ezt a rövidke filmet ajánlom mindenkinek. Nagyon tanulságos: https://www.youtube.com/watch?v=LvBsqK_mFZ8&t=1s
Ildikó99
2021. október 21. 14:01
Gratulálok neki de a Nobel díjat is megérdemelte volna
G. Bruno
2021. október 21. 11:27
Kösz szépen a cizellált véleményt. És persze, hogy elolvastad, hiszen azért írtam. Szinte nincs is nagyobb élvezet annál, mint érzelmeket kiváltani másokból puszta betűvetéssel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!