Kispest és Zugló MSZP-s polgármesterei is Dobrevet támogatják

2021. október 11. 13:05

Gajda Péter és Horváth Csaba is a DK jelöltje mögé álltak be az előválasztáson.

2021. október 11. 13:05
null

Közleményben jelentette ki Horváth Csaba, Zugló szocialsita polgármestere, hogy az előválasztás második fordulójában a DK jelöltjét támogatja. Mint fogalmazott, 

„bárki is győz a miniszterelnöki előválasztáson, támogatni fogom az Orbán és a Fidesz elleni küzdelemben. Hiszem, hogy nem pusztán egy korrupciómentes, hanem egy igazságosabb Magyarországra van szükségünk. Pályafutásom 20 éve során mindig is baloldali, szociáldemokrata politikát folytattam, és most is azt a jelöltet támogatom, aki ezt képviseli: Dobrev Klárát”.

Gajda Péter kispesti polgármester közösségi oldalán jelezte, hogy szintén Dobrev Klárát támogatja.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hont András Márki Zay Péterről
2021. október 11. 16:23
Hont András: Márki Zay Péter zavarba hozta a Fideszt. Márki Zay Péter esetleges győzelme azt jelenti, hogy amit a Fidesz 2 év alatt kitalált AZ MIND KUKA! 1, az előválasztás színjáték, KUKA 2, Gyurcsány show, KUKA 3, migráció, KUKA 4 szivárványos BP vs narancs vidék, KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA
Tőzeg Áfonya
2021. október 11. 15:05
Még az angyalföldi Tóth József is beáll Dobrev mögé és ki is jelenhető, hogy az MSZP már megszűnt gyakorlatilag. LMp lélegeztetőgépen,Jobbik porladóban, Momentum padlón, Gyakorlatilag csak Gyurcsány van odaát.
Parm
2021. október 11. 14:57
Új segghez pozícionálják magukat az urak, már gondolnak a jövőjükre. Enyhe fejcsóválással, de azért elvtársi öleléssel fogadja keblére az elcsatangolt bárányokat a régi-új gazdatest.
nempolitizálok
2021. október 11. 14:48
Ezek nyilván magukat nem hülyítik ha MZP nyerne, akkor is Gyurcsány irányítana , övé a legnagyobb frakció, tehát az MSZP-sek mellé sem tudnak nyúlni. Én is ezt tenném a helyükben, hiszen a posztokat Gyurcsány fogja osztani, nem MZP. MZP egy nulla lesz, mint most Karácsony. Persze kibaszott magas fizuval. Az már a ballibsik baja, hogy ma kb. ugyanott vannak, ahol 2010-ben. A mi bajunk legfeljebb annyiban, hogy ha esetleg győznek az újabb Gyurcsány kormány hátrányai nem csak a ballibsiket sújtják, hanem bennünket is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!