Ötezer forintos utalvánnyal vennék rá az előválasztásra az időseket a XVIII. kerületben

2021. szeptember 22. 11:56

Közben több kerületi lakos is Kunhalmi Ágnest lejárató e-mailt kapott, amelyek vélhetően a kerület önkormányzatának hivatalos oldaláról származnak.

2021. szeptember 22. 11:56
null

Egyre feszültebb a hangulat a XVIII. kerületben az előválasztáson. A BP15-ös körzetben indul Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, a kerület jelenlegi országgyűlési képviselője, ellenfele a DK-s Ferencz István, a kerület alpolgármestere – írta meg cikkében a 444.hu.

A lap azt írja: a kerületi nyugdíjasok szeptemberben levelet kaptak, amelyben Szaniszló Sándor, DK-s polgármester és Ferencz István alpolgármester aláírásával

ötezer forintos karácsonyi utalványt ígért a városvezetés.

Karácsonyi ajándékot utalvány formában először tavaly kaptak a kerületi nyugdíjasok, amikor a városvezetés úgy döntött, hogy a koronavírus miatt kockázatos lenne megtartani a szokásos élelmiszercsomag-osztást.

Kunhalmit lejárató e-mailek

A 444 azt írja: hétfőn több kerületi lakos egy Kunhalmi Ágnest lejárató e-mailt kapott, amiben két egykori képviselő lemondását is az MSZP társelnök kerületi kudarcaival indokolták. Nagy Károly és Kassai Dániel a Facebook-oldalukon jelezték, hogy

elhatárolódnak a levéltől, ami a beleegyezésük nélkül készült.

A levelet egy ismeretlen címről küldték, azonban

a hírlevélről való leiratkozás gomb a bp18.hu oldalára vitte a felhasználókat, ami a 18. kerület önkormányzatának hivatalos oldala.

A funkciót később kicserélték, és megváltozott a leiratkozást fogadó webcím. Szaniszló Sándor is csak másodkézből kapta meg a levelet. Elmondása szerint a levelet biztosan nem a DK szervezésében küldték ki. 

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik