Jakab Péter kampányolt az antiszemita bejegyzéseket posztoló Süle Zsolt mellett

2021. szeptember 09. 16:25

Süle Zsoltot a Jobbik Veszprém megye négyes számú körzetében indítja.

2021. szeptember 09. 16:25
null

Antiszemita, kirekesztő bejegyzéseket is közzétett közösségi oldalán az a jobbikos Süle Zsolt, aki az ellenzéki előválasztáson ismét megméretteti magát. A Jobbik szerdai kampányrendezvényén ott volt a Mediaworks Hírcentrumának riportere is, aki szembesítette a képviselőjelöltet korábbi posztjaival.

Az egyikben azt írta (sic!): „Az Mszp-s zsidó mondja meg mit csináljon Viktor… hát ennyit a fityiszről!!!” Egy másik bejegyzésben pedig a következőt: „ZSIDÓBÉRENCEK !! MIÓTA TILTOTT JELKÉP AZ ÁRPÁD-HÁZI ZÁSZLÓ ÉS NAGY-MAGYARORSZÁG TI UNDORÍTÓ FÉRGEK ???”

Képkocka a Mediaworks Hírcentrum videójából
Képkocka a Mediaworks Hírcentrum videójából

Jakab Péter pártelnök a csütörtökön közzétett videóban azt mondta, hogy a Jobbik elfogadott egy elvi nyilatkozatot, amely szerint szélsőséges nézeteket valló személyekkel nem kívánnak együttműködni. Süle viszont, aki mellett szerdán Jakab kampányolt, nem reagált a feltett kérdésekre, például arra, hogy kért-e már bocsánatot a korábbi posztjaiért. A jobbikos képviselőjelölt csupán arról volt hajlandó beszélni, milyen elfogadhatatlan állapotok uralkodnak az egészségügyben.

Szélsőséges bejegyzéseket tett közzé korábban az a jobbikos Bíró László is, akit vélhetően emiatt is léptettek vissza Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A judapestező politikus közösségi oldalán azt írta: „Ezennel hátralépek egyet azért, hogy a nemzet és Borsod kettőt léphessen előre. Visszalépek az MSZP-s Jézsó Gábor javára.”

Nyitókép forrása: Süle Zsolt Facebook-oldala

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. szeptember 10. 09:04
A Mandiner van tele antiszemita cikkekkel. Ahogyan azt ez a példa is mutatja.
Macskakalapban2
2021. szeptember 10. 09:03
Fél a zsidómandiner Jó az irány!
files32
2021. szeptember 10. 08:49
Na birkák, lehet zsidózni.
kisgul
2021. szeptember 09. 20:58
Heller Ágnes szelleme kísért a Balaton fölött!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!